נאגטס כרובית אפויים וממכרים עם רוטב חמוץ מתוק

נשנוש מושלם של נאגטס פריכים מבחוץ ורכים מבפנים, עם רוטב טחינה חמוץ מתוק מקורי. והם אפילו אפויים ובריאים כך שאפשר לאכול מהם המון
נשנוש מושלם של נאגטס פריכים מבחוץ ורכים מבפנים, עם רוטב טחינה חמוץ מתוק מקורי. והם אפילו אפויים ובריאים כך שאפשר לאכול מהם המון
  • אושר אידלמן
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    73 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 494.4 קק״ל 1977.4 קק״ל
    פחמימות 73.0 גרם 291.8 גרם
    שומן 13.8 גרם 55.1 גרם
    נתרן 675.6 מ״ג 2702.2 מ״ג
    חלבון 18.9 גרם 75.8 גרם
    סיבים תזונתיים 4.2 גרם 16.7 גרם
    שומן רווי 2.6 גרם 10.6 גרם
    כולסטרול 190.4 מ״ג 761.4 מ״ג
    סידן 74.2 מ״ג 296.6 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 9.9 מ״ג
    אשלגן 470.5 מ״ג 1882.0 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 5.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    73 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 494.4 קק״ל 1977.4 קק״ל
    פחמימות 73.0 גרם 291.8 גרם
    שומן 13.8 גרם 55.1 גרם
    נתרן 675.6 מ״ג 2702.2 מ״ג
    חלבון 18.9 גרם 75.8 גרם
    סיבים תזונתיים 4.2 גרם 16.7 גרם
    שומן רווי 2.6 גרם 10.6 גרם
    כולסטרול 190.4 מ״ג 761.4 מ״ג
    סידן 74.2 מ״ג 296.6 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 9.9 מ״ג
    אשלגן 470.5 מ״ג 1882.0 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 5.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכון מנצח 2
אושר אידלמן
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

כרובית

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מפרקים את הכרובים לפרחים קטנים.
  2. מכינים שלוש קערות נפרדות: אחת עם קמח, אחת עם ביצים ואחת עםפירורי לחם.
  3. מצפים היטב את פרחי הכרובית בקמח, טובלים בביצה הטרופה ואז מצפים בפירורי לחם מכל הצדדים (מקפידים להדק עם הידיים את פירורי הלחם).
  4. מעבירים את הכרוביות לתבנית עם נייר אפייה ומתיזים עליהן מעט ספרי שמן.
  5. אופים כ-20 דקות או עד שהכרוביות שחומות ופריכות מבחוץ ורכות מבפנים.
  6. בינתיים מכינים את הרוטב: קוצצים את השאלוט דק וכותשים את השום והג’ינג’ר. מערבבים יחד עם כל שאר מצרכי הרוטב בעזרת מטרפה ומעבירים לקערית. מגישים לצד הכרוביות האפויות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
נאגטס כרובית אפויים וממכרים עם רוטב חמוץ מתוק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות