-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 650.7 קק״ל 2602.7 קק״לפחמימות 86.4 גרם 345.6 גרםשומן 15.8 גרם 63.3 גרםנתרן 1185.4 מ״ג 4741.6 מ״גחלבון 32.2 גרם 128.7 גרםסיבים תזונתיים 24.1 גרם 96.5 גרםשומן רווי 2.0 גרם 8.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 416.5 מ״ג 1666.0 מ״גברזל 17.3 מ״ג 69.3 מ״גאשלגן 4003.5 מ״ג 16013.8 מ״גאבץ 5.3 מ״ג 21.3 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
פחמימות86 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 650.7 קק״ל 2602.7 קק״לפחמימות 86.4 גרם 345.6 גרםשומן 15.8 גרם 63.3 גרםנתרן 1185.4 מ״ג 4741.6 מ״גחלבון 32.2 גרם 128.7 גרםסיבים תזונתיים 24.1 גרם 96.5 גרםשומן רווי 2.0 גרם 8.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 416.5 מ״ג 1666.0 מ״גברזל 17.3 מ״ג 69.3 מ״גאשלגן 4003.5 מ״ג 16013.8 מ״גאבץ 5.3 מ״ג 21.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 651 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
5 כפות שמן זית
-
10 שיני שום
-
1 בצל בינוני
-
3 גבעולי סלרי
-
300 גרם רסק עגבניות
-
2 עגבניות בינוניות
-
1קופסת שימורים או 400 גרם עגבניות מרוסקות
-
1 ליטר מים
-
2 כפיות פפריקה מתוקה
-
1 כפית כמון טחון
-
400גרם או 1/2 שקית שעועית לבנה קפואה
-
1 צרור כוסברה
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- קולפים וקוצצים דק את הבצל והשום.
- קוצצים דק את גבעולי הסלרי ושומרים את העלים בצד.
- חותכים את העגבניות לקוביות.
- מחממים את השמן בסיר גדול ומאדים את השום, הבצל והסלרי עד להשחמה.
- מוסיפים את רסק העגבניות, העגבניות, העגבניות המרוסקות ומים, מתבלים ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים את השעועית ומבשלים כשעה.
- לקראת סוף הבישול מוסיפים את עלי הסלרי ואת הכוסברה. מתבלים במלח ופלפל שחור, מערבבים ומגישים.
אופן הכנה
- קולפים וקוצצים דק את הבצל והשום.
- קוצצים דק את גבעולי הסלרי ושומרים את העלים בצד.
- חותכים את העגבניות לקוביות.
- מחממים את השמן בסיר גדול ומאדים את השום, הבצל והסלרי עד להשחמה.
- מוסיפים את רסק העגבניות, העגבניות, העגבניות המרוסקות ומים, מתבלים ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים את השעועית ומבשלים כשעה.
- לקראת סוף הבישול מוסיפים את עלי הסלרי ואת הכוסברה. מתבלים במלח ופלפל שחור, מערבבים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן