מרק עדשים מושלם של שי-לי ליפא שיחמם לכם את הבטן

שי-לי ליפא חולקת איתנו מתכון מושלם של מרק עדשים שמכינים בקלות ומגישים לכל המשפחה באהבה, ביום חורף או סתם כשבא להתפנק
שי-לי ליפא חולקת איתנו מתכון מושלם של מרק עדשים שמכינים בקלות ומגישים לכל המשפחה באהבה, ביום חורף או סתם כשבא להתפנק
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • פחמימות
    85 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 592.3 קק״ל 2369.1 קק״ל
    פחמימות 85.4 גרם 341.6 גרם
    שומן 11.8 גרם 47.2 גרם
    נתרן 1655.9 מ״ג 6623.7 מ״ג
    חלבון 34.3 גרם 137.3 גרם
    סיבים תזונתיים 41.2 גרם 164.8 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 5.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 138.8 מ״ג 555.0 מ״ג
    ברזל 10.2 מ״ג 40.8 מ״ג
    אשלגן 1621.5 מ״ג 6485.9 מ״ג
    אבץ 3.2 מ״ג 12.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • פחמימות
    85 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 592.3 קק״ל 2369.1 קק״ל
    פחמימות 85.4 גרם 341.6 גרם
    שומן 11.8 גרם 47.2 גרם
    נתרן 1655.9 מ״ג 6623.7 מ״ג
    חלבון 34.3 גרם 137.3 גרם
    סיבים תזונתיים 41.2 גרם 164.8 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 5.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 138.8 מ״ג 555.0 מ״ג
    ברזל 10.2 מ״ג 40.8 מ״ג
    אשלגן 1621.5 מ״ג 6485.9 מ״ג
    אבץ 3.2 מ״ג 12.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרקים
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרק

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה:

  1. מכינים את הירקות לבישול: קוצצים דק את הבצל ואת שיני השום, חותכים לקוביות בגודל 1/2 ס”מ את הגזר ואת הסלרי. שוטפים היטב את העדשים ומסננים מהמים.
  2. מחממים סיר גדול על אש בינונית. מוסיפים שמן זית, בצל, שום, גזר וסלרי ומאדים כ-10 דקות תוך כדי בחישה, עד שהירקות רכים.
  3. מוסיפים עדשים, מים וסויה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים כשעה עד שהעדשים רכים.
  4. מוסיפים מלח ופלפל ומערבבים. אם המרק סמיך מדי מוסיפים מעט מים רותחים. טועמים ומתקנים תיבול.
  5. קוצצים דק את העירית. מחלקים מרק לקערות. קוצצים דק את העירית ומפזרים מעל המרק.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרק עדשים מושלם של שי-לי ליפא שיחמם לכם את הבטן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות