
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 108.1 קק״ל 1296.7 קק״לפחמימות 17.8 גרם 213.8 גרםשומן 1.1 גרם 13.6 גרםנתרן 282.2 מ״ג 3386.6 מ״גחלבון 6.3 גרם 75.3 גרםסיבים תזונתיים 7.5 גרם 90.3 גרםשומן רווי 0.1 גרם 1.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 29.8 מ״ג 357.8 מ״גברזל 2.1 מ״ג 25.2 מ״גאשלגן 167.0 מ״ג 2004.1 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.1 מ״גסגור
-
מרכיבים15 -
הכנה 15 דק׳כולל 50 דק׳ -
פחמימות18 גרם -
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 108.1 קק״ל 1296.7 קק״לפחמימות 17.8 גרם 213.8 גרםשומן 1.1 גרם 13.6 גרםנתרן 282.2 מ״ג 3386.6 מ״גחלבון 6.3 גרם 75.3 גרםסיבים תזונתיים 7.5 גרם 90.3 גרםשומן רווי 0.1 גרם 1.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 29.8 מ״ג 357.8 מ״גברזל 2.1 מ״ג 25.2 מ״גאשלגן 167.0 מ״ג 2004.1 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.1 מ״גסגור

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 108 | כמות מנות 12 |
|---|
מצרכים
מצרכים
מרק
-
1 כף שמן זית
-
2 בצלים בינוניים
-
6 שיני שום
-
2 גזרים בינוניים
-
1 1/2 כוסות עדשים כתומות
-
8 כוסות מים רותחים
-
1 כפית כורכום
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1/2 כפית פפריקה חריפה
-
3/4 כפית כמון טחון
-
1/2 כפית בהרט
-
1 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס

אופן הכנה
- שוטפים את העדשים. חותכים את הבצל והשום לקוביות קטנות ומגרדים את הגזר על החלק העבה בפומפייה.
- בסיר בינוני מטגנים את הבצל בשמן הזית עד שהוא מתרכך. מוסיפים את הגזר והשום וממשיכים לטגן עד שהגזר רך. חשוב לוודא שהגזר רך לפני הוספת שאר הרכיבים.
- מוסיפים את העדשים, המים הרותחים ואת כל התבלינים ומערבבים היטב.
- מבשלים על אש בינונית עד שהמרק מסמיך והעדשים רכות. בערך 35 דקות.
- מגישים עם עלי הכוסברה ומעט מיץ לימון מעל.
אופן הכנה
- שוטפים את העדשים. חותכים את הבצל והשום לקוביות קטנות ומגרדים את הגזר על החלק העבה בפומפייה.
- בסיר בינוני מטגנים את הבצל בשמן הזית עד שהוא מתרכך. מוסיפים את הגזר והשום וממשיכים לטגן עד שהגזר רך. חשוב לוודא שהגזר רך לפני הוספת שאר הרכיבים.
- מוסיפים את העדשים, המים הרותחים ואת כל התבלינים ומערבבים היטב.
- מבשלים על אש בינונית עד שהמרק מסמיך והעדשים רכות. בערך 35 דקות.
- מגישים עם עלי הכוסברה ומעט מיץ לימון מעל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן

