מרק עגבניות מהיר וקל הכנה

בחוץ הגשם מטפטף על החלון ואתם משתוקקים למרק חם ומשביע? איילת הירשמן מכינה מרק עגבניות מהיר וקל הכנה שיחמם לכם את הבטן
בחוץ הגשם מטפטף על החלון ואתם משתוקקים למרק חם ומשביע? איילת הירשמן מכינה מרק עגבניות מהיר וקל הכנה שיחמם לכם את הבטן
  • איילת הירשמן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • פחמימות
    38 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 254.4 קק״ל 2034.9 קק״ל
    פחמימות 37.7 גרם 301.4 גרם
    שומן 6.2 גרם 49.3 גרם
    נתרן 1137.6 מ״ג 9101.0 מ״ג
    חלבון 16.0 גרם 128.1 גרם
    סיבים תזונתיים 8.1 גרם 64.4 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 11.7 גרם
    כולסטרול 5.4 מ״ג 43.0 מ״ג
    סידן 152.3 מ״ג 1218.6 מ״ג
    ברזל 5.5 מ״ג 43.7 מ״ג
    אשלגן 1293.9 מ״ג 10351.1 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 9.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • פחמימות
    38 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 254.4 קק״ל 2034.9 קק״ל
    פחמימות 37.7 גרם 301.4 גרם
    שומן 6.2 גרם 49.3 גרם
    נתרן 1137.6 מ״ג 9101.0 מ״ג
    חלבון 16.0 גרם 128.1 גרם
    סיבים תזונתיים 8.1 גרם 64.4 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 11.7 גרם
    כולסטרול 5.4 מ״ג 43.0 מ״ג
    סידן 152.3 מ״ג 1218.6 מ״ג
    ברזל 5.5 מ״ג 43.7 מ״ג
    אשלגן 1293.9 מ״ג 10351.1 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 9.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרקים
איילת הירשמן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. קולפים את הבצל והשום וקוצצים גס. קוצצים גס את הסלרי.
  2. מחממים את השמן בסיר וממיסים בו את החמאה.
  3. מוסיפים את הסלרי והבצל ומטגנים כמה דקות על להבה בינונית עד שהבצל שקוף והסלרי רך.
  4. מוסיפים סוכר ומערבבים.
  5. מוסיפים את השום ומטגנים קלות, יוצקים פנימה את היין, מביאים לרתיחה ומבשלים כמה דקות על להבה בינונית עד שהיין מתאדה.
  6. מוסיפים את ציר הירקות, העגבניות, מלח, פלפל שחור ופפריקה ומביאים לרתיחה. מכסים, מנמיכים להבה ומבשלים ברתיחה עדינה 25 דקות.
  7. מסירים מהאש ומרסקים את המרק עם בלנדר מוט (או מעבירים את מוצקי המרק למעבד המזון או לבלנדר וטוחנים, ואז מחזירים לסיר).
  8. מחממים קלות ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרק עגבניות מהיר וקל הכנה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות