-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 332.0 קק״ל 995.9 קק״לפחמימות 28.0 גרם 84.0 גרםשומן 15.5 גרם 46.4 גרםנתרן 1356.8 מ״ג 4070.4 מ״גחלבון 14.0 גרם 42.0 גרםסיבים תזונתיים 4.8 גרם 14.4 גרםשומן רווי 4.1 גרם 12.2 גרםכולסטרול 10.2 מ״ג 30.5 מ״גסידן 282.4 מ״ג 847.1 מ״גברזל 3.2 מ״ג 9.5 מ״גאשלגן 825.2 מ״ג 2475.7 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 4.4 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל 20 דק׳
-
פחמימות28 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 332.0 קק״ל 995.9 קק״לפחמימות 28.0 גרם 84.0 גרםשומן 15.5 גרם 46.4 גרםנתרן 1356.8 מ״ג 4070.4 מ״גחלבון 14.0 גרם 42.0 גרםסיבים תזונתיים 4.8 גרם 14.4 גרםשומן רווי 4.1 גרם 12.2 גרםכולסטרול 10.2 מ״ג 30.5 מ״גסידן 282.4 מ״ג 847.1 מ״גברזל 3.2 מ״ג 9.5 מ״גאשלגן 825.2 מ״ג 2475.7 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 4.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 332 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 כפות שמן זית
-
3 שיני שום
-
3 עלי מרווה
-
2 פרוסות חלה טרייה
-
5 עגבניות בינוניות
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1בקבוק או 700 גרם פאסאטה עגבניות
-
1 צרור בזיליקום
-
1/2 כוס גבינת פרמזן
אופן הכנה
- קולפים וכותשים את השום.
- מגרדים את הגבינה.
- קורעים את הלחם לחתיכות בינוניות.
- בתחתית כל עגבנייה חורצים צלב ומניחים אותן בקערה גדולה. שופכים על העגבניות מים רותחים. ממתינים כמה דקות ומסננים את המים. קולפים את העגבניות וקוצצים גס.
- מחממים בסיר את השמן ומטגנים כדקה את השום והמרווה.
- מוסיפים את הלחם והעגבניות, מלח ופלפל שחור, מערבבים ומבשלים כ-2 דקות.
- מוסיפים את העגבניות המרוסקות, מביאים לרתיחה ומבשלים יחד כ-5 דקות.
- מוסיפים את עלי הבזיליקום, מחלקים לכלי הגשה, מפזרים מעל את הפרמזן ומגישים.
אופן הכנה
- קולפים וכותשים את השום.
- מגרדים את הגבינה.
- קורעים את הלחם לחתיכות בינוניות.
- בתחתית כל עגבנייה חורצים צלב ומניחים אותן בקערה גדולה. שופכים על העגבניות מים רותחים. ממתינים כמה דקות ומסננים את המים. קולפים את העגבניות וקוצצים גס.
- מחממים בסיר את השמן ומטגנים כדקה את השום והמרווה.
- מוסיפים את הלחם והעגבניות, מלח ופלפל שחור, מערבבים ומבשלים כ-2 דקות.
- מוסיפים את העגבניות המרוסקות, מביאים לרתיחה ומבשלים יחד כ-5 דקות.
- מוסיפים את עלי הבזיליקום, מחלקים לכלי הגשה, מפזרים מעל את הפרמזן ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן