מרק סלק עם קציצות בשר של תמרה אהרוני

תמיד רציתם להכין קובה סלק ולא מתחשק לכם לעבוד קשה מדי? תמרה אהרוני מכינה מרק סלק משגע עם קציצות בשר שהוא תחליף מעולה לקובה סלק
תמיד רציתם להכין קובה סלק ולא מתחשק לכם לעבוד קשה מדי? תמרה אהרוני מכינה מרק סלק משגע עם קציצות בשר שהוא תחליף מעולה לקובה סלק
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    45 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1010.2 קק״ל 4040.7 קק״ל
    פחמימות 45.2 גרם 180.6 גרם
    שומן 56.6 גרם 226.4 גרם
    נתרן 3496.8 מ״ג 13987.2 מ״ג
    חלבון 66.5 גרם 266.0 גרם
    סיבים תזונתיים 10.2 גרם 40.8 גרם
    שומן רווי 17.3 גרם 69.0 גרם
    כולסטרול 320.1 מ״ג 1280.2 מ״ג
    סידן 170.2 מ״ג 680.8 מ״ג
    ברזל 6.9 מ״ג 27.6 מ״ג
    אשלגן 1979.1 מ״ג 7916.4 מ״ג
    אבץ 11.2 מ״ג 44.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    45 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1010.2 קק״ל 4040.7 קק״ל
    פחמימות 45.2 גרם 180.6 גרם
    שומן 56.6 גרם 226.4 גרם
    נתרן 3496.8 מ״ג 13987.2 מ״ג
    חלבון 66.5 גרם 266.0 גרם
    סיבים תזונתיים 10.2 גרם 40.8 גרם
    שומן רווי 17.3 גרם 69.0 גרם
    כולסטרול 320.1 מ״ג 1280.2 מ״ג
    סידן 170.2 מ״ג 680.8 מ״ג
    ברזל 6.9 מ״ג 27.6 מ״ג
    אשלגן 1979.1 מ״ג 7916.4 מ״ג
    אבץ 11.2 מ״ג 44.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחה בשרית
תמרה אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרק

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את המרק: מחממים שמן זית בסיר גדול. קוצצים דק את הבצל הסגול. מפרידים את גבעולי הסלרי מהעלים. את הגבעולים קוצצים דק, ואת העלים קוצצים גס ושומרים בצד.
  2. מוסיפים את הבצל לסיר ומטגנים כשתי דקות. בינתיים, מגררים בפומפייה סלק אחד. מוסיפים אותו לסיר עם הסלרי הקצוץ ומטגנים 3-4 דקות.
  3. חותכים גס את הגזר ואת הקישואים, מוסיפים לסיר.
  4. חותכים את יתר הסלקים ל-6 או 8 פלחים, מוסיפים לסיר.
  5. מוסיפים את הפאסאטה. בבקבוק של הפאסאטה ממלאים מים ומוסיפים לסיר. אם המרק סמיך מדי, מוסיפים עוד מים בהדרגה עד הגעה לסמיכות הרצויה. מוסיפים מלח, פלפל שחור וסוכר. טועמים ומתקנים תיבול. מבשלים מכוסה כ-20 דקות על אש נמוכה.
  6. מכינים את הקציצות: במעבד מזון שמים את הבצל הסגול, הכוסברה ושמן הזית וקוצצים דק.
  7. מוסיפים את התערובת לבשר הטחון, מתבלים במלח ובפלפל שחור, מוסיפים ביצים ולשים את התערובת לפיזור אחיד של המרכיבים.
  8. בידיים משומנות, צרים קציצות קטנות בגודל כדורי פינג פונג. מוסיפים את עלי הסלרי הקצוצים ואת הקציצות למרק. מבשלים את הקציצות כ-20 דקות, עד שהן מוכנות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרק סלק עם קציצות בשר של תמרה אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

    רות הדר גולדשמידט

    כתוב במתכון מצד אחד לגרר סלק ומצד שני לחתוך את הסחף ל6-8 פרוסות? אז למה התכוונת?

      Foody Foody

      תודה על ההערה, תיקנו את המתכון: במתכון יש 5 סלקים, סלק אחד מגררים בפומפייה ואת היתר חותכים לפלחים

קטגוריות

אביזרים

טכניקות