מרק כתום טבעוני עם קרם קוקוס

אולגה טוכשר עם מתכון מושלם של מרק כתום טבעוני בסגנון אסיאתי - מוסיפים רוטב סויה וקרם קוקוס ונוסעים למזרח בלי לארוז מזוודה
אולגה טוכשר עם מתכון מושלם של מרק כתום טבעוני בסגנון אסיאתי - מוסיפים רוטב סויה וקרם קוקוס ונוסעים למזרח בלי לארוז מזוודה
  • אולגה טוכשר
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 2.5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    17 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 149.1 קק״ל 1192.6 קק״ל
    פחמימות 17.1 גרם 136.9 גרם
    שומן 6.6 גרם 53.1 גרם
    נתרן 489.9 מ״ג 3919.1 מ״ג
    חלבון 3.1 גרם 25.1 גרם
    סיבים תזונתיים 3.7 גרם 29.5 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 16.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 43.7 מ״ג 349.7 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 8.6 מ״ג
    אשלגן 393.8 מ״ג 3150.3 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    17 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 149.1 קק״ל 1192.6 קק״ל
    פחמימות 17.1 גרם 136.9 גרם
    שומן 6.6 גרם 53.1 גרם
    נתרן 489.9 מ״ג 3919.1 מ״ג
    חלבון 3.1 גרם 25.1 גרם
    סיבים תזונתיים 3.7 גרם 29.5 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 16.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 43.7 מ״ג 349.7 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 8.6 מ״ג
    אשלגן 393.8 מ״ג 3150.3 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחות
אולגה טוכשר
X

8 דירגו [ציון 2.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. קולפים וקוצצים דק את הבצל והשום.
  2. קולפים וחותכים לקוביות את הבטטה, תפוח האדמה והגזרים.
  3. מחממים את שני סוגי השמן בסיר גדול ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה קלה. מתבלים בקארי וכורכום ומערבבים.
  4. מוסיפים לסיר את הבטטות, הגזרים ותפוח האדמה ומערבבים היטב.
  5. מוסיפים לסיר את המים עד לכיסוי הירקות, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עם מכסה כ-30 דקות, או עד שהירקות מתרככים.
  6. מעבירים את תכולת הסיר למעבד מזון (אם צריך - בשתי נגלות) וטוחנים עד שמתקבלת תערובת אחידה. מדללים במי הבישול עד לקבלת מרקם רצוי.
  7. מוסיפים את רוטב הסויה וקרם הקוקוס וממשיכים לטחון עוד חצי דקה. במידת הצורך מתקנים את התיבול.
  8. מגישים מיד עם קצת בוטנים קצוצים.

    מוסיפים קרם קוקוס. צילום: אפיק גבאי
    מוסיפים קרם קוקוס. צילום: אפיק גבאי


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרק כתום טבעוני עם קרם קוקוס

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות