מרק כתום בניחוח אסייתי

מרק כתום קטיפתי עם שפע ירקות כתומים ושדרוג אסייתי – שום, ג'ינג'ר וקרם קוקוס. מבשלים וטוחנים למרקם חלק בעזרת בלנדר מוט חזק ומקצועי
מרק כתום קטיפתי עם שפע ירקות כתומים ושדרוג אסייתי – שום, ג'ינג'ר וקרם קוקוס. מבשלים וטוחנים למרקם חלק בעזרת בלנדר מוט חזק ומקצועי
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    9 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 181.1 קק״ל 1449.0 קק״ל
    פחמימות 9.1 גרם 72.4 גרם
    שומן 15.7 גרם 125.7 גרם
    נתרן 453.5 מ״ג 3628.1 מ״ג
    חלבון 1.9 גרם 15.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 20.9 גרם
    שומן רווי 11.1 גרם 88.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 30.5 מ״ג 244.0 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 9.5 מ״ג
    אשלגן 297.2 מ״ג 2377.2 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 3.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    9 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 181.1 קק״ל 1449.0 קק״ל
    פחמימות 9.1 גרם 72.4 גרם
    שומן 15.7 גרם 125.7 גרם
    נתרן 453.5 מ״ג 3628.1 מ״ג
    חלבון 1.9 גרם 15.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 20.9 גרם
    שומן רווי 11.1 גרם 88.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 30.5 מ״ג 244.0 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 9.5 מ״ג
    אשלגן 297.2 מ״ג 2377.2 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 3.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מנות ראשונות
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. קולפים וחותכים גס את הבצל, הדלורית, הבטטות והגזרים.
  2. בקוצץ הקטן של הבלנדר, קוצצים את שיני השום ואת הג’ינג’ר. אם משתמשים בלמון גראס, קוצצים דק את החלק הלבן (בחלק הירוק אפשר להשתמש בתה).
  3. בסיר גדול מחממים שמן זית. מוסיפים את כל הירקות, מערבבים ומטגנים כ-5 דקות.
  4. מכסים את הירקות במים ומביאים לרתיחה.
  5. מתבלים במלח ובפלפל שחור, מכסים ומבשלים על אש קטנה כ-45 דקות, עד שהירקות רכים מאוד.
  6. בעזרת בלנדר מוט, טוחנים את הירקות למרקם חלק ואחיד.
  7. מעלים שוב לרתיחה, מוסיפים את קרם הקוקוס ואת השמנת המתוקה ומבשלים כ-5 דקות. טועמים ומתקנים תיבול.

צילום: שני הלוי


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרק כתום בניחוח אסייתי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות