מרק כתום עם גזר, דלעת ובטטה של תמרה אהרוני

בחוץ קר והגשם לא מפסיק לרדת? כל מה שצריך זה מרק רותח שיחמם את הבטן. תמרה אהרוני במתכון מנחם של מרק כתום עם גזר, דלעת ובטטה
בחוץ קר והגשם לא מפסיק לרדת? כל מה שצריך זה מרק רותח שיחמם את הבטן. תמרה אהרוני במתכון מנחם של מרק כתום עם גזר, דלעת ובטטה
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    21 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 224.5 קק״ל 898.0 קק״ל
    פחמימות 20.8 גרם 83.3 גרם
    שומן 12.5 גרם 50.0 גרם
    נתרן 977.9 מ״ג 3911.5 מ״ג
    חלבון 4.9 גרם 19.5 גרם
    סיבים תזונתיים 5.5 גרם 22.0 גרם
    שומן רווי 5.3 גרם 21.0 גרם
    כולסטרול 19.5 מ״ג 78.0 מ״ג
    סידן 146.5 מ״ג 586.0 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 6.4 מ״ג
    אשלגן 813.9 מ״ג 3255.8 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 2.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    21 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 224.5 קק״ל 898.0 קק״ל
    פחמימות 20.8 גרם 83.3 גרם
    שומן 12.5 גרם 50.0 גרם
    נתרן 977.9 מ״ג 3911.5 מ״ג
    חלבון 4.9 גרם 19.5 גרם
    סיבים תזונתיים 5.5 גרם 22.0 גרם
    שומן רווי 5.3 גרם 21.0 גרם
    כולסטרול 19.5 מ״ג 78.0 מ״ג
    סידן 146.5 מ״ג 586.0 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 6.4 מ״ג
    אשלגן 813.9 מ״ג 3255.8 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 2.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרקים
תמרה אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרק

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. קולפים וחותכים את הבטטה, הגזר והדלעת לקוביות בינוניות.
  2. מחממים בסיר את החמאה והשמן ומטגנים את המרווה והירקות החתוכים כ-10 דקות.
  3. מוסיפים את המים הרותחים ומבשלים מכוסה על אש נמוכה כ-30 דקות.
  4. מרסקים בעזרת בלנדר מוט, מוסיפים מלח ופלפל שחור, טועמים ומתקנים את התיבול.
  5. קוצצים דק את העירית.
  6. מגישים עם יוגורט, עירית ומקלות בצק עלים.

הערות

  • אפשר להגיש את המרק עם מקלות בצק עלים או גריסיני

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרק כתום עם גזר, דלעת ובטטה של תמרה אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות