-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 200.8 קק״ל 803.4 קק״לפחמימות 22.2 גרם 88.8 גרםשומן 11.0 גרם 43.8 גרםנתרן 913.5 מ״ג 3654.1 מ״גחלבון 3.8 גרם 15.3 גרםסיבים תזונתיים 5.0 גרם 19.9 גרםשומן רווי 1.5 גרם 5.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 121.9 מ״ג 487.7 מ״גברזל 4.0 מ״ג 15.9 מ״גאשלגן 786.9 מ״ג 3147.8 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 2.8 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 20 דק׳כולל 50 דק׳
-
פחמימות22 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 200.8 קק״ל 803.4 קק״לפחמימות 22.2 גרם 88.8 גרםשומן 11.0 גרם 43.8 גרםנתרן 913.5 מ״ג 3654.1 מ״גחלבון 3.8 גרם 15.3 גרםסיבים תזונתיים 5.0 גרם 19.9 גרםשומן רווי 1.5 גרם 5.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 121.9 מ״ג 487.7 מ״גברזל 4.0 מ״ג 15.9 מ״גאשלגן 786.9 מ״ג 3147.8 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 2.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 201 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- קולפים וחותכים את הבצל והגזר לקוביות.
- פורסים דק את הכרשה והסלרי.
- קולפים וחותכים לקוביות את הדלעת, תפוח האדמה, הבטטה והקישוא.
- מחממים את השמן בסיר גדול ומטגנים את הבצל, הגזר, הכרשה והסלרי כ-5 דקות.
- מוסיפים את הדלעת, תפוח האדמה והבטטה ומערבבים.
- מוסיפים מים מעל גובה הירקות ומביאים לרתיחה.
- קוצצים את הפטרוזיליה ומוסיפים למרק עם יתר המרכיבים.
- מבשלים כ-30 דקות, או עד שתפוחי האדמה מתרככים. מתבלים במלח ופלפל שחור ומגישים.
אופן הכנה
- קולפים וחותכים את הבצל והגזר לקוביות.
- פורסים דק את הכרשה והסלרי.
- קולפים וחותכים לקוביות את הדלעת, תפוח האדמה, הבטטה והקישוא.
- מחממים את השמן בסיר גדול ומטגנים את הבצל, הגזר, הכרשה והסלרי כ-5 דקות.
- מוסיפים את הדלעת, תפוח האדמה והבטטה ומערבבים.
- מוסיפים מים מעל גובה הירקות ומביאים לרתיחה.
- קוצצים את הפטרוזיליה ומוסיפים למרק עם יתר המרכיבים.
- מבשלים כ-30 דקות, או עד שתפוחי האדמה מתרככים. מתבלים במלח ופלפל שחור ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן