-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 245.3 קק״ל 1962.7 קק״לפחמימות 34.8 גרם 278.8 גרםשומן 10.2 גרם 81.9 גרםנתרן 307.4 מ״ג 2458.9 מ״גחלבון 10.3 גרם 82.3 גרםסיבים תזונתיים 10.2 גרם 81.5 גרםשומן רווי 1.3 גרם 10.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 93.8 מ״ג 750.8 מ״גברזל 3.4 מ״ג 27.0 מ״גאשלגן 670.7 מ״ג 5365.7 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 6.3 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה
-
פחמימות35 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 245.3 קק״ל 1962.7 קק״לפחמימות 34.8 גרם 278.8 גרםשומן 10.2 גרם 81.9 גרםנתרן 307.4 מ״ג 2458.9 מ״גחלבון 10.3 גרם 82.3 גרםסיבים תזונתיים 10.2 גרם 81.5 גרםשומן רווי 1.3 גרם 10.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 93.8 מ״ג 750.8 מ״גברזל 3.4 מ״ג 27.0 מ״גאשלגן 670.7 מ״ג 5365.7 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 6.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 245 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/3 כוס שמן זית
-
2 בצלים בינוניים
-
4 שיני שום
-
2 גזרים בינוניים
-
2 גבעולי סלרי
-
2 זוקיני ירוק בינוניים
-
3 כוסות גרגירי חומוס קפואים
-
1קופסה או 100 גרם רסק עגבניות
-
3 עלי דפנה קטנים
-
2 ליטר מים
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1/2 כפית כורכום
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1/2 כוס אורז מלא
-
200 גרם עלי תרד
אופן הכנה
- קוצצים גס בצל ושום וקוצצים גזרים, גבעולי סלרי וזוקיני לקוביות של 1 ס”מ.
- מחממים סיר גדול על להבה בינונית. מוסיפים שמן זית, בצל, שום, גזר וסלרי ומאדים כ-10 דקות תוך כדי בחישה עד שהירקות רכים.
- מוסיפים לסיר זוקיני, גרגרי חומוס, רסק עגבניות, עלי דפנה ומים. מתבלים בפפריקה, כורכום, מלח ופלפל שחור, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים 20 דקות.
- מוסיפים את האורז ומבשלים עוד כ-20 דקות עד שהירקות רכים והאורז מוכן.
- מוסיפים את התרד ומבשלים עוד כדקה תוך כדי בחישה עד שהתרד רך. טועמים ומתקנים תיבול.
אופן הכנה
- קוצצים גס בצל ושום וקוצצים גזרים, גבעולי סלרי וזוקיני לקוביות של 1 ס”מ.
- מחממים סיר גדול על להבה בינונית. מוסיפים שמן זית, בצל, שום, גזר וסלרי ומאדים כ-10 דקות תוך כדי בחישה עד שהירקות רכים.
- מוסיפים לסיר זוקיני, גרגרי חומוס, רסק עגבניות, עלי דפנה ומים. מתבלים בפפריקה, כורכום, מלח ופלפל שחור, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים 20 דקות.
- מוסיפים את האורז ומבשלים עוד כ-20 דקות עד שהירקות רכים והאורז מוכן.
- מוסיפים את התרד ומבשלים עוד כדקה תוך כדי בחישה עד שהתרד רך. טועמים ומתקנים תיבול.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן