מרק ירקות עשיר עם גרגירי חומוס

שי-לי ליפא מכינה מרק ירקות עשיר, מנה בריאה ודיאטטית שתחמם לכם את הבטן ביום חורף קר. והבונוס? המרק טבעוני ונטול גלוטן
שי-לי ליפא מכינה מרק ירקות עשיר, מנה בריאה ודיאטטית שתחמם לכם את הבטן ביום חורף קר. והבונוס? המרק טבעוני ונטול גלוטן
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    16 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 172.9 קק״ל 1037.1 קק״ל
    פחמימות 16.3 גרם 98.1 גרם
    שומן 10.6 גרם 63.6 גרם
    נתרן 563.4 מ״ג 3380.6 מ״ג
    חלבון 5.2 גרם 31.3 גרם
    סיבים תזונתיים 6.2 גרם 37.0 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 8.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 49.9 מ״ג 299.4 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 8.4 מ״ג
    אשלגן 523.1 מ״ג 3138.7 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    16 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 172.9 קק״ל 1037.1 קק״ל
    פחמימות 16.3 גרם 98.1 גרם
    שומן 10.6 גרם 63.6 גרם
    נתרן 563.4 מ״ג 3380.6 מ״ג
    חלבון 5.2 גרם 31.3 גרם
    סיבים תזונתיים 6.2 גרם 37.0 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 8.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 49.9 מ״ג 299.4 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 8.4 מ״ג
    אשלגן 523.1 מ״ג 3138.7 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרקים
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. קוצצים דק את הבצל. חותכים את הגזר, הסלרי, העגבניות והזוקיני לקוביות בגודל 1/2 ס”מ.
  2. מחממים את השמן בסיר על להבה בינונית. מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי ומאדים כ-10 דקות, תוך כדי בחישה, עד שהירקות רכים.
  3. מוסיפים לסיר את העגבניות, תפוחי האדמה, הזוקיני, הכרובית, גרגרי החומוס, רסק העגבניות והמים, מתבלים באורגנו, המלח והפלפל ומביאים לרתיחה.
  4. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים כ-40 דקות, עד שהירקות רכים.
  5. מרסקים כ-1/3 מהמרק בבלנדר מוט חשמלי. טועמים ומתקנים תיבול.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרק ירקות עשיר עם גרגירי חומוס

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות