מרק חומוס יווני בקלי קלות

שמעתם פעם על מרק שמכינים בתנור? תמיד יש פעם ראשונה! איילת הירשמן מכינה מרק חומוס יווני ב-10 דקות עבודה, את כל היתר עושה חום התנור
שמעתם פעם על מרק שמכינים בתנור? תמיד יש פעם ראשונה! איילת הירשמן מכינה מרק חומוס יווני ב-10 דקות עבודה, את כל היתר עושה חום התנור
  • איילת הירשמן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 16 שעות ו-40 דק׳
  • פחמימות
    17 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 394.6 קק״ל 3156.9 קק״ל
    פחמימות 17.4 גרם 139.0 גרם
    שומן 32.7 גרם 261.3 גרם
    נתרן 1068.4 מ״ג 8547.0 מ״ג
    חלבון 7.4 גרם 59.3 גרם
    סיבים תזונתיים 6.7 גרם 53.5 גרם
    שומן רווי 5.0 גרם 39.8 גרם
    כולסטרול 0.8 מ״ג 6.2 מ״ג
    סידן 13.9 מ״ג 111.5 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 8.4 מ״ג
    אשלגן 55.3 מ״ג 442.7 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 6.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 16 שעות ו-40 דק׳
  • פחמימות
    17 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 394.6 קק״ל 3156.9 קק״ל
    פחמימות 17.4 גרם 139.0 גרם
    שומן 32.7 גרם 261.3 גרם
    נתרן 1068.4 מ״ג 8547.0 מ״ג
    חלבון 7.4 גרם 59.3 גרם
    סיבים תזונתיים 6.7 גרם 53.5 גרם
    שומן רווי 5.0 גרם 39.8 גרם
    כולסטרול 0.8 מ״ג 6.2 מ״ג
    סידן 13.9 מ״ג 111.5 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 8.4 מ״ג
    אשלגן 55.3 מ״ג 442.7 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 6.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרקים
איילת הירשמן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. משרים את החומוס למשך 8 שעות בהרבה מים עם סודה לשתייה ומלח.
  2. בתום ההשרייה, מחממים את התנור ל-100 מעלות.
  3. קולפים את הבצל ופורסים לפרוסות דקות.
  4. מסננים את החומוס ממי ההשרייה ושוטפים היטב. שמים בסיר שיכול להכנס לתנור.
  5. מוסיפים את הבצלים, השמן, עלי הדפנה, הפלפל, הזעפרן, המלח ואת המים ומכסים במכסה. מכניסים לתנור ואופים 7 שעות לפחות - עד 12 שעות.
  6. מגישים בקעריות עם לימונים ומלח גס.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרק חומוס יווני בקלי קלות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות