מרק זוקיני קליל לאירוח חלבי

מארחים בחג השבועות? לאיילת לטוביץ יש את המנה הראשונה המושלמת לאירוח חלבי - מרק זוקיני קל להכנה שמכינים ב-20 דקות
מארחים בחג השבועות? לאיילת לטוביץ יש את המנה הראשונה המושלמת לאירוח חלבי - מרק זוקיני קל להכנה שמכינים ב-20 דקות
  • איילת לטוביץ
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    4 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 176.8 קק״ל 1060.6 קק״ל
    פחמימות 3.8 גרם 23.0 גרם
    שומן 15.0 גרם 90.3 גרם
    נתרן 544.4 מ״ג 3266.6 מ״ג
    חלבון 2.9 גרם 17.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.6 גרם
    שומן רווי 9.4 גרם 56.4 גרם
    כולסטרול 40.3 מ״ג 242.0 מ״ג
    סידן 62.4 מ״ג 374.7 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    אשלגן 88.2 מ״ג 529.3 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    4 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 176.8 קק״ל 1060.6 קק״ל
    פחמימות 3.8 גרם 23.0 גרם
    שומן 15.0 גרם 90.3 גרם
    נתרן 544.4 מ״ג 3266.6 מ״ג
    חלבון 2.9 גרם 17.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.6 גרם
    שומן רווי 9.4 גרם 56.4 גרם
    כולסטרול 40.3 מ״ג 242.0 מ״ג
    סידן 62.4 מ״ג 374.7 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    אשלגן 88.2 מ״ג 529.3 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרקים
איילת לטוביץ
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מגררים את הזוקיני בפומפייה (או במעבד מזון עם דיסקית גירור).
  2. ממיסים את החמאה בסיר ומוסיפים את הזוקיני. מטגנים על להבה בינונית 5 דקות.
  3. כותשים את שיני השום.
  4. מוסיפים את השום לסיר ומתבלים במלח ופלפל שחור. בוחשים מדי פעם. מטגנים כ-10 דקות, עד שהזוקיני מתרכך.
  5. יוצקים לסיר חלב ומוסיפים מים עד לכיסוי כמעט מוחלט של הזוקיני. מעלים לרתיחה, מבשלים 2 דקות ומסירים מהאש.
  6. טוחנים את המרק בעזרת בלנדר מוט למרקם חלק, טועמים ומתקנים תיבול.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרק זוקיני קליל לאירוח חלבי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות