-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 679.5 קק״ל 2717.9 קק״לפחמימות 26.1 גרם 104.5 גרםשומן 55.8 גרם 223.2 גרםנתרן 945.9 מ״ג 3783.4 מ״גחלבון 8.9 גרם 35.7 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 9.5 גרםשומן רווי 16.4 גרם 65.6 גרםכולסטרול 50.0 מ״ג 200.1 מ״גסידן 158.3 מ״ג 633.2 מ״גברזל 1.0 מ״ג 3.8 מ״גאשלגן 341.1 מ״ג 1364.5 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.0 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 45 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
פחמימות26 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 679.5 קק״ל 2717.9 קק״לפחמימות 26.1 גרם 104.5 גרםשומן 55.8 גרם 223.2 גרםנתרן 945.9 מ״ג 3783.4 מ״גחלבון 8.9 גרם 35.7 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 9.5 גרםשומן רווי 16.4 גרם 65.6 גרםכולסטרול 50.0 מ״ג 200.1 מ״גסידן 158.3 מ״ג 633.2 מ״גברזל 1.0 מ״ג 3.8 מ״גאשלגן 341.1 מ״ג 1364.5 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 45 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 680 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
מרק
-
6 בצלים בינוניים
-
2 כפות שמן זית
-
1 כף שמן קנולה
-
50 גרם חמאה
-
2 כפות קמח לבן
-
1 כוס יין לבן יבש
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית אגוז מוסקט
-
6 כוסות מים
-
2 כפות אבקת מרק בצל
הגשה
-
1 בגט לבן בינוני
-
1/2 כוס שמן זית
-
1 חבילה גבינת קממבר
אופן הכנה
- פורסים דק את הבצל. מרתיחים את המים.
- מחממים את שמן הזית והקנולה בסיר עמוק ומוסיפים את הבצל הפרוס. מאדים, תוך כדי ערבוב, עד שקיפות.
- אחרי 6 דקות אידוי מוסיפים את הסוכר וממשיכים לאדות עד שהבצלים מזהיבים. בערך 30 דקות.
- מוסיפים את החמאה וממשיכים לערבב עד שהחמאה נמסה. מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב. במידה ויווצרו גושים, הם ייעלמו בהמשך. מוסיפים את היין ומערבבים היטב. מבשלים 5 דקות עד שאדי האלכוהול יעלמו.
- מוסיפים את המים הרותחים ואבקת המרק, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. מתבלים לפי הטעם, מנמיכים את האש ומבשלים במשך 30 דקות. מקפידים לערבב מדי פעם.
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- חותכים את הבאגט לפרוסות בעובי 2 ס”מ. מברישים במעט שמן זית ומניחים פרוסה מגבינת הקממבר איסייני סור מור. מסדרים את הפרוסות על גבי התבנית.
- מעבירם לתנור במצב גריל ואופים במשך 3-5 דקות עד המסה. מגישים מעל המרק.
אופן הכנה
- פורסים דק את הבצל. מרתיחים את המים.
- מחממים את שמן הזית והקנולה בסיר עמוק ומוסיפים את הבצל הפרוס. מאדים, תוך כדי ערבוב, עד שקיפות.
- אחרי 6 דקות אידוי מוסיפים את הסוכר וממשיכים לאדות עד שהבצלים מזהיבים. בערך 30 דקות.
- מוסיפים את החמאה וממשיכים לערבב עד שהחמאה נמסה. מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב. במידה ויווצרו גושים, הם ייעלמו בהמשך. מוסיפים את היין ומערבבים היטב. מבשלים 5 דקות עד שאדי האלכוהול יעלמו.
- מוסיפים את המים הרותחים ואבקת המרק, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. מתבלים לפי הטעם, מנמיכים את האש ומבשלים במשך 30 דקות. מקפידים לערבב מדי פעם.
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- חותכים את הבאגט לפרוסות בעובי 2 ס”מ. מברישים במעט שמן זית ומניחים פרוסה מגבינת הקממבר איסייני סור מור. מסדרים את הפרוסות על גבי התבנית.
- מעבירם לתנור במצב גריל ואופים במשך 3-5 דקות עד המסה. מגישים מעל המרק.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן