מרק בצל עם גבינה וטוסטים

איילת הירשמן מכינה מרק בצל בתוספת טוסטוני גבינה צהובה מותכת. מכינים בקלות בבית ומפתיעים את המשפחה בטעמים של צרפת
איילת הירשמן מכינה מרק בצל בתוספת טוסטוני גבינה צהובה מותכת. מכינים בקלות בבית ומפתיעים את המשפחה בטעמים של צרפת
  • איילת הירשמן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    27 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 441.3 קק״ל 2647.5 קק״ל
    פחמימות 27.4 גרם 164.4 גרם
    שומן 24.5 גרם 147.1 גרם
    נתרן 1032.2 מ״ג 6193.1 מ״ג
    חלבון 25.2 גרם 151.0 גרם
    סיבים תזונתיים 4.2 גרם 25.1 גרם
    שומן רווי 3.8 גרם 22.5 גרם
    כולסטרול 10.8 מ״ג 64.5 מ״ג
    סידן 78.5 מ״ג 471.2 מ״ג
    ברזל 2.9 מ״ג 17.1 מ״ג
    אשלגן 203.7 מ״ג 1222.3 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 3.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    27 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 441.3 קק״ל 2647.5 קק״ל
    פחמימות 27.4 גרם 164.4 גרם
    שומן 24.5 גרם 147.1 גרם
    נתרן 1032.2 מ״ג 6193.1 מ״ג
    חלבון 25.2 גרם 151.0 גרם
    סיבים תזונתיים 4.2 גרם 25.1 גרם
    שומן רווי 3.8 גרם 22.5 גרם
    כולסטרול 10.8 מ״ג 64.5 מ״ג
    סידן 78.5 מ״ג 471.2 מ״ג
    ברזל 2.9 מ״ג 17.1 מ״ג
    אשלגן 203.7 מ״ג 1222.3 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 3.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרקים
איילת הירשמן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרק

טוסטים

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. חותכים את הבצל והכרשה לפרוסות בעובי 1 ס”מ. קוצצים דק את שיני השום.
  2. מחממים בסיר גדול את שמן הזית והחמאה, מוסיפים את הבצלים הפרוסים, הכרשה והטימין, מכסים ומטגנים-מאדים על להבה נמוכה למשך 20-15 דקות, שבמהלכן מערבבים מדי פעם.
  3. כשהבצל והכרשה רכים מאוד, מוסיפים את השום, מגבירים את הלהבה לבינונית ומטגנים בלי מכסה כמה דקות, כדי שהבצל יזהיב קלות.
  4. יוצקים פנימה את המרטיני או היין, מביאים לרתיחה ומאפשרים לו להעלות אדים עוד כדקה-שתיים.
  5. מתבלים במלח ובפלפל שחור, מוסיפים את הציר ירקות ואבקת מרק בצל, ומביאים לרתיחה. מבשלים ברתיחה עדינה 20-15 דקות.
  6. מחממים את התנור לחום 180 מעלות במצב גריל.
  7. מחלקים את המרק לקעריות, מניחים מעל כל קערה פרוסת לחם ומטפטפים עליה קצת שמן זית. מניחים מלמעלה פרוסות מהגבינה ומכניסים לתנור לכמה דקות, עד שהגבינה נמסה מאוד והלחם מזהיב. מגישים מיד.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרק בצל עם גבינה וטוסטים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות