מלבי מוקצף משגע של שי-לי ליפא

מלבי מוקצף בכוסות אישיות עם שיטת הכנה מיוחדת ופשוטה שהופכת אותו למעדן מתוק ואוורירי, מתכון מושלם וחגיגי של שי-לי ליפא
מלבי מוקצף בכוסות אישיות עם שיטת הכנה מיוחדת ופשוטה שהופכת אותו למעדן מתוק ואוורירי, מתכון מושלם וחגיגי של שי-לי ליפא
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 6 שעות ו-30 דק׳
  • פחמימות
    20 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 305.6 קק״ל 1833.4 קק״ל
    פחמימות 19.8 גרם 118.9 גרם
    שומן 23.4 גרם 140.4 גרם
    נתרן 3.2 מ״ג 19.5 מ״ג
    חלבון 6.5 גרם 39.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 15.5 גרם
    שומן רווי 9.7 גרם 58.1 גרם
    כולסטרול 35.8 מ״ג 215.1 מ״ג
    סידן 29.6 מ״ג 177.7 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 6.4 מ״ג
    אשלגן 237.8 מ״ג 1426.6 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 4.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 6 שעות ו-30 דק׳
  • פחמימות
    20 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 305.6 קק״ל 1833.4 קק״ל
    פחמימות 19.8 גרם 118.9 גרם
    שומן 23.4 גרם 140.4 גרם
    נתרן 3.2 מ״ג 19.5 מ״ג
    חלבון 6.5 גרם 39.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 15.5 גרם
    שומן רווי 9.7 גרם 58.1 גרם
    כולסטרול 35.8 מ״ג 215.1 מ״ג
    סידן 29.6 מ״ג 177.7 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 6.4 מ״ג
    אשלגן 237.8 מ״ג 1426.6 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 4.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

מלבי

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. חותכים את החמאה לקוביות. קוצצים את הפיסטוקים גס.
  2. מבשלים את החלב והסוכר בסיר בינוני תוך כדי בחישה עד שהסוכר נמס.
  3. ממיסים את החמאה בסיר קטן על להבה נמוכה. מוסיפים את קמח ומערבבים היטב עד לקבלת רביכה.
  4. מוסיפים את הרביכה לתערובת החלב ומביאים לרתיחה תוך כדי בחישה. ממשיכים לבשל כ-2 דקות תוך כדי בחישה עד שהתערובת מסמיכה ומבעבעת.
  5. מעבירים את התערובת למיקסר עם וו בלון, מוסיפים את מי הוורדים ומקציפים כ-10 דקות במהירות בינונית-גבוהה, עד שהתערובת מתקררת והופכת לאוורירית.
  6. יוצקים לכוסות, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-6 שעות לפחות.
  7. זורים את הקינמון, מפזרים את הפיסטוקים ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מלבי מוקצף משגע של שי-לי ליפא

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות