מילקשייק מושחת עם קצפת של מילקי

חן שוקרון מכינה מילקשייק מושחת עם קצפת של מילקי שיצנן לכם את הקיץ. מקשטים את הכוס בחטיפים שאוהבים ונהנים מקינוח קריר ושוקולדי
חן שוקרון מכינה מילקשייק מושחת עם קצפת של מילקי שיצנן לכם את הקיץ. מקשטים את הכוס בחטיפים שאוהבים ונהנים מקינוח קריר ושוקולדי
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • פחמימות
    58 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 423.7 קק״ל 423.7 קק״ל
    פחמימות 58.1 גרם 58.1 גרם
    שומן 15.3 גרם 15.3 גרם
    נתרן 95.5 מ״ג 95.5 מ״ג
    חלבון 9.5 גרם 9.5 גרם
    סיבים תזונתיים 4.1 גרם 4.1 גרם
    שומן רווי 10.1 גרם 10.1 גרם
    כולסטרול 5.5 מ״ג 5.5 מ״ג
    סידן 94.3 מ״ג 94.3 מ״ג
    ברזל 3.9 מ״ג 3.9 מ״ג
    אשלגן 418.9 מ״ג 418.9 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 1.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • פחמימות
    58 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 423.7 קק״ל 423.7 קק״ל
    פחמימות 58.1 גרם 58.1 גרם
    שומן 15.3 גרם 15.3 גרם
    נתרן 95.5 מ״ג 95.5 מ״ג
    חלבון 9.5 גרם 9.5 גרם
    סיבים תזונתיים 4.1 גרם 4.1 גרם
    שומן רווי 10.1 גרם 10.1 גרם
    כולסטרול 5.5 מ״ג 5.5 מ״ג
    סידן 94.3 מ״ג 94.3 מ״ג
    ברזל 3.9 מ״ג 3.9 מ״ג
    אשלגן 418.9 מ״ג 418.9 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 1.9 מ״ג
    סגור

או.מיי.גד! מילקי מגשימים לי חלום ומוציאים את הקצפת שלהם כשמנת מתוקה. מה יותר טוב מלשדך אותה למילקשייק מוגזם בדיוק כמו שאני אוהבת?

רוצים גם? המתכון המלא מוגש לכם באהבה

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
משקאות
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

עיטור הכוס

מילקשייק

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את כוס המילקשייק: מברישים את שולי הכוס בשוקולד מומס ומצמידים לשוקולד את שברי הבייגלה/ חטיף שוקולד או אגוזים גרוסים.
  2. מזלפים בחלק הפנימי של הכוס שבילים של שוקולד מומס. שומרים בינתיים בקירור.
  3. מכינים את המילקשייק: במעבד מזון שמים את הגלידה והחלב, אם רוצים ניתן לגוון בכף או שתיים של ממרח שוקולד אגוזים/חצי בננה/תותים. טוחנים היטב עד לקבלת מרקם חלק. ניתן להוסיף מעט חלב או גלידה למרקם סמיך או דליל יותר.
  4. יוצקים את המילקשייק לכוס השתייה. מניחים מעל שולי הכוס חטיפי שוקולד כך שיכסו אותו לחלוטין ויצרו בסיס אחיד.
  5. מקציפים את הקצפת של מילקי לקצפת יציבה, מעבירים לשקית זילוף עם צנתר משונן ומזלפים בנדיבות מעל חטיף השוקולד. מעטרים בשוקולד, פירורי עוגיות וכד’ ומגישים מיד.

 

מתכון בשיתוף שטראוס
מתכון וצילום: חן שוקרון


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מילקשייק מושחת עם קצפת של מילקי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות