סלט מטבוחה בחצי שעה של יונית צוקרמן
מטבוחה מדהימה בחצי שעה? יש דבר כזה. יונית צוקרמן מוכיחה שאפשר להכין מטבוחה בזריזות בלי להתפשר על הטעם. בואו ללמוד את הטריק
מטבוחה מדהימה בחצי שעה? יש דבר כזה. יונית צוקרמן מוכיחה שאפשר להכין מטבוחה בזריזות בלי להתפשר על הטעם. בואו ללמוד את הטריק
- יונית צוקרמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 225.0 קק״ל 1125.1 קק״לפחמימות 14.1 גרם 70.6 גרםשומן 15.4 גרם 76.8 גרםנתרן 645.3 מ״ג 3226.6 מ״גחלבון 4.3 גרם 21.7 גרםסיבים תזונתיים 5.8 גרם 28.9 גרםשומן רווי 2.0 גרם 10.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 62.3 מ״ג 311.5 מ״גברזל 1.7 מ״ג 8.4 מ״גאשלגן 1143.9 מ״ג 5719.4 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 4.4 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל 35 דק׳
-
פחמימות14 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 225.0 קק״ל 1125.1 קק״לפחמימות 14.1 גרם 70.6 גרםשומן 15.4 גרם 76.8 גרםנתרן 645.3 מ״ג 3226.6 מ״גחלבון 4.3 גרם 21.7 גרםסיבים תזונתיים 5.8 גרם 28.9 גרםשומן רווי 2.0 גרם 10.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 62.3 מ״ג 311.5 מ״גברזל 1.7 מ״ג 8.4 מ״גאשלגן 1143.9 מ״ג 5719.4 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 4.4 מ״גסגור
אף אחד לא מאמין לי כשאני מספרת שאני מכינה מטבוחה מדהימה בחצי שעה. בבתים מרוקאיים מבשלים את המטבוחה חמש שעות, אבל אני מצאתי טריק איך להכין אותה בזריזות ולא להתפשר על הטעם.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 225 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
10 עגבניות גדולות
-
1/3 כוס שמן זית
-
2 פלפלי צ'ילי אדומים קטנים
-
6 שיני שום
-
1 כפית מלח דק
אופן הכנה
- קוצצים את העגבניות במעבד מזון לחתיכות גסות או חותכים לקוביות עם סכין חדה.
- קוצצים את הפלפל החריף ואת שיני השום לקוביות קטנות, עם סכין או במעבד מזון.
- מחממים את שמן הזית בסיר רחב, מוסיפים את השום והפלפל החריף ומטגנים כדקה.
- מוסיפים את העגבניות ומבשלים כ-20 דקות עד שהנוזלים מצטמצמים.
- מוסיפים את הסוכר והמלח וממשיכים לבשל עוד 10 דקות.
- מצננים ומגישים.
אופן הכנה
- קוצצים את העגבניות במעבד מזון לחתיכות גסות או חותכים לקוביות עם סכין חדה.
- קוצצים את הפלפל החריף ואת שיני השום לקוביות קטנות, עם סכין או במעבד מזון.
- מחממים את שמן הזית בסיר רחב, מוסיפים את השום והפלפל החריף ומטגנים כדקה.
- מוסיפים את העגבניות ומבשלים כ-20 דקות עד שהנוזלים מצטמצמים.
- מוסיפים את הסוכר והמלח וממשיכים לבשל עוד 10 דקות.
- מצננים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן