מגש בורקס גבינות של אמא

מי לא אוהב בורקס? רחלי קרוט מלמדת כיצד להכין מגש בורקס גבינות של אמא - מתכון משפחתי של מאפה פריך ביתי, קל להכנה מבצק עלים מוכן
מי לא אוהב בורקס? רחלי קרוט מלמדת כיצד להכין מגש בורקס גבינות של אמא - מתכון משפחתי של מאפה פריך ביתי, קל להכנה מבצק עלים מוכן
  • רחלי קרוט
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    3 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 170.8 קק״ל 2049.0 קק״ל
    פחמימות 2.7 גרם 32.0 גרם
    שומן 12.4 גרם 148.4 גרם
    נתרן 419.3 מ״ג 5031.2 מ״ג
    חלבון 11.9 גרם 142.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 14.2 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 26.1 גרם
    כולסטרול 47.9 מ״ג 575.1 מ״ג
    סידן 126.0 מ״ג 1511.6 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 20.1 מ״ג
    אשלגן 102.0 מ״ג 1223.4 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 12.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    3 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 170.8 קק״ל 2049.0 קק״ל
    פחמימות 2.7 גרם 32.0 גרם
    שומן 12.4 גרם 148.4 גרם
    נתרן 419.3 מ״ג 5031.2 מ״ג
    חלבון 11.9 גרם 142.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 14.2 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 26.1 גרם
    כולסטרול 47.9 מ״ג 575.1 מ״ג
    סידן 126.0 מ״ג 1511.6 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 20.1 מ״ג
    אשלגן 102.0 מ״ג 1223.4 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 12.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
רחלי קרוט
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציפוי

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-190 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים בתרסיס שמן.
  2. מגררים את הגבינה הצהובה בפומפייה, טורפים את הביצה.
  3. חותכים את בצק העלים לריבועים בגודל 10X10 ס”מ.
  4. מערבבים בקערה את הגבינות ומוסיפים את הביצה והפלפל השחור. מערבבים היטב.
  5. שמים כפית או שתיים מהמלית במרכז כל ריבוע בצק, וסוגרים לצורת משולש. מהדקים את השוליים עם מזלג.
  6. מניחים את הבורקסים בתבנית, מברישים בביצה ומפזרים את השומשום.
  7. אופים כ-20 דקות, או עד להזהבה.

הערות

  • אפשר להשתמש בכל סוג גבינה בולגרית שאוהבים: בולגרית, פטה עיזים, פטה כבשים, חמד וכו'
  • אפשר להשתמש בכל סוג של גבינה צהובה שאוהבים: גלבוע, קשקבל, מוצרלה, פרמזן וכו'

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מגש בורקס גבינות של אמא

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות