-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 170.8 קק״ל 2049.0 קק״לפחמימות 2.7 גרם 32.0 גרםשומן 12.4 גרם 148.4 גרםנתרן 419.3 מ״ג 5031.2 מ״גחלבון 11.9 גרם 142.6 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 14.2 גרםשומן רווי 2.2 גרם 26.1 גרםכולסטרול 47.9 מ״ג 575.1 מ״גסידן 126.0 מ״ג 1511.6 מ״גברזל 1.7 מ״ג 20.1 מ״גאשלגן 102.0 מ״ג 1223.4 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 12.4 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל 40 דק׳
-
פחמימות3 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 170.8 קק״ל 2049.0 קק״לפחמימות 2.7 גרם 32.0 גרםשומן 12.4 גרם 148.4 גרםנתרן 419.3 מ״ג 5031.2 מ״גחלבון 11.9 גרם 142.6 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 14.2 גרםשומן רווי 2.2 גרם 26.1 גרםכולסטרול 47.9 מ״ג 575.1 מ״גסידן 126.0 מ״ג 1511.6 מ״גברזל 1.7 מ״ג 20.1 מ״גאשלגן 102.0 מ״ג 1223.4 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 12.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 171 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
בורקס
-
1 חבילה בצק עלים קפוא
-
200 גרם גבינה בולגרית
-
1גביע או 250 גרם קוטג’
-
200 גרם גבינה צהובה 28%
-
1 ביצה L
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
שימון
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-190 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים בתרסיס שמן.
- מגררים את הגבינה הצהובה בפומפייה, טורפים את הביצה.
- חותכים את בצק העלים לריבועים בגודל 10X10 ס”מ.
- מערבבים בקערה את הגבינות ומוסיפים את הביצה והפלפל השחור. מערבבים היטב.
- שמים כפית או שתיים מהמלית במרכז כל ריבוע בצק, וסוגרים לצורת משולש. מהדקים את השוליים עם מזלג.
- מניחים את הבורקסים בתבנית, מברישים בביצה ומפזרים את השומשום.
- אופים כ-20 דקות, או עד להזהבה.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-190 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים בתרסיס שמן.
- מגררים את הגבינה הצהובה בפומפייה, טורפים את הביצה.
- חותכים את בצק העלים לריבועים בגודל 10X10 ס”מ.
- מערבבים בקערה את הגבינות ומוסיפים את הביצה והפלפל השחור. מערבבים היטב.
- שמים כפית או שתיים מהמלית במרכז כל ריבוע בצק, וסוגרים לצורת משולש. מהדקים את השוליים עם מזלג.
- מניחים את הבורקסים בתבנית, מברישים בביצה ומפזרים את השומשום.
- אופים כ-20 דקות, או עד להזהבה.
הערות
- אפשר להשתמש בכל סוג גבינה בולגרית שאוהבים: בולגרית, פטה עיזים, פטה כבשים, חמד וכו'
- אפשר להשתמש בכל סוג של גבינה צהובה שאוהבים: גלבוע, קשקבל, מוצרלה, פרמזן וכו'
הערות
- אפשר להשתמש בכל סוג גבינה בולגרית שאוהבים: בולגרית, פטה עיזים, פטה כבשים, חמד וכו'
- אפשר להשתמש בכל סוג של גבינה צהובה שאוהבים: גלבוע, קשקבל, מוצרלה, פרמזן וכו'
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן