מג’דרה בורגול ועדשים שחורות עם ירקות צלויים

ישראל אהרוני מכין את המנה הטבעונית שכולם אוהבים - מג'דרה בורגול ועדשים שחורות עם ירקות צלויים. תוספת בריאה לארוחה או מנה מזינה בפני עצמה
ישראל אהרוני מכין את המנה הטבעונית שכולם אוהבים - מג'דרה בורגול ועדשים שחורות עם ירקות צלויים. תוספת בריאה לארוחה או מנה מזינה בפני עצמה
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    119 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 846.1 קק״ל 3384.6 קק״ל
    פחמימות 119.1 גרם 476.3 גרם
    שומן 22.6 גרם 90.3 גרם
    נתרן 950.2 מ״ג 3800.7 מ״ג
    חלבון 27.4 גרם 109.7 גרם
    סיבים תזונתיים 34.2 גרם 136.9 גרם
    שומן רווי 3.2 גרם 12.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 189.5 מ״ג 757.9 מ״ג
    ברזל 6.0 מ״ג 24.1 מ״ג
    אשלגן 1340.7 מ״ג 5362.9 מ״ג
    אבץ 3.3 מ״ג 13.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    119 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 846.1 קק״ל 3384.6 קק״ל
    פחמימות 119.1 גרם 476.3 גרם
    שומן 22.6 גרם 90.3 גרם
    נתרן 950.2 מ״ג 3800.7 מ״ג
    חלבון 27.4 גרם 109.7 גרם
    סיבים תזונתיים 34.2 גרם 136.9 גרם
    שומן רווי 3.2 גרם 12.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 189.5 מ״ג 757.9 מ״ג
    ברזל 6.0 מ״ג 24.1 מ״ג
    אשלגן 1340.7 מ״ג 5362.9 מ״ג
    אבץ 3.3 מ״ג 13.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תוספות
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

ירקות קלויים

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את הירקות: מחממים תנור לטמפרטורה של 200 מעלות.
  2. קולפים וחותכים את הירקות לפרוסות. מערבבים עם יתר המרכיבים וצולים בתנור החם במשך חצי שעה.
  3. מכינים את המג’דרה: משרים את הבורגול במים קרים כחצי שעה ומסננים.
  4. מבשלים את העדשים השחורות במים רותחים כעשרים דקות ומסננים.
  5. קוצצים דק את הבצל.
  6. בסיר רחב מחממים שמן, כאשר השמן חם, מטגנים בו את הבצל עד לשקיפות.
  7. מוסיפים את הבורגול, המלח והפלפל השחור ומטגנים כשתי דקות.
  8. מוסיפים את העדשים וממשיכים לערבב.
  9. מוסיפים כורכום ומיץ לימון ומבשלים כשלוש דקות נוספות.
  10. מגישים: מניחים על צלחת מג’דרה ועליה מהירקות הצלויים ומגישים מיד.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מג’דרה בורגול ועדשים שחורות עם ירקות צלויים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות