מאפינס פיצה

מאפינס פיצה אלה מאפים מלוחים אישיים בטעמי פיצה שילדים ומבוגרים כל כך אהובים, שנאפים בקלות ובמהירות בתבנית שקעים עם מנז'טים
מאפינס פיצה אלה מאפים מלוחים אישיים בטעמי פיצה שילדים ומבוגרים כל כך אהובים, שנאפים בקלות ובמהירות בתבנית שקעים עם מנז'טים
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • פחמימות
    16 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 165.0 קק״ל 1979.8 קק״ל
    פחמימות 15.9 גרם 191.1 גרם
    שומן 8.2 גרם 98.6 גרם
    נתרן 598.8 מ״ג 7186.0 מ״ג
    חלבון 5.8 גרם 69.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.5 גרם
    שומן רווי 2.3 גרם 27.7 גרם
    כולסטרול 47.8 מ״ג 573.2 מ״ג
    סידן 62.6 מ״ג 750.8 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 5.7 מ״ג
    אשלגן 52.6 מ״ג 630.9 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • פחמימות
    16 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 165.0 קק״ל 1979.8 קק״ל
    פחמימות 15.9 גרם 191.1 גרם
    שומן 8.2 גרם 98.6 גרם
    נתרן 598.8 מ״ג 7186.0 מ״ג
    חלבון 5.8 גרם 69.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.5 גרם
    שומן רווי 2.3 גרם 27.7 גרם
    כולסטרול 47.8 מ״ג 573.2 מ״ג
    סידן 62.6 מ״ג 750.8 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 5.7 מ״ג
    אשלגן 52.6 מ״ג 630.9 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מגרדים גבינה בפומפייה. חוצים עגבניות שרי.
  2. טורפים בקערה חלב, ביצים, שמן זית, אורגנו ומלח. לקערה גדולה מנפים קמח תופח, יוצרים גומה בקמח ומוזגים פנימה את תערובת החלב.
  3. מערבבים עד שהתערובת כמעט חלקה. מוסיפים גבינה וחצאי עגבניות ומערבבים. מזלפים קטשופ מעל ומערבבים קלות למראה שיש.
  4. מוזגים לתבניות מאפינס מרופדות במנז’טים ומפזרים עוד קצת גבינה מגוררת מעל לקישוט.
  5. אופים בתנור שחומם ל-190 מעלות 15-20 דקות, עד להזהבה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מאפינס פיצה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות