מאפינס פיצה שמכינים ב-10 דקות
רוצים לתקתק ארוחת ערב לילדים ב-10 דקות? פשוט תכינו מאפינס פיצה, מאפים אישיים עם עגבניות מיובשות, זיתים, אורגנו וגבינה צהובה שכל המשפחה תאהב
רוצים לתקתק ארוחת ערב לילדים ב-10 דקות? פשוט תכינו מאפינס פיצה, מאפים אישיים עם עגבניות מיובשות, זיתים, אורגנו וגבינה צהובה שכל המשפחה תאהב
- עז תלם
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 132.7 קק״ל 1592.9 קק״לפחמימות 11.6 גרם 139.8 גרםשומן 7.4 גרם 88.5 גרםנתרן 301.7 מ״ג 3619.8 מ״גחלבון 5.9 גרם 71.0 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 13.1 גרםשומן רווי 1.0 גרם 12.5 גרםכולסטרול 22.7 מ״ג 272.3 מ״גסידן 43.6 מ״ג 523.1 מ״גברזל 0.8 מ״ג 9.2 מ״גאשלגן 83.8 מ״ג 1005.6 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 6.9 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
פחמימות12 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 132.7 קק״ל 1592.9 קק״לפחמימות 11.6 גרם 139.8 גרםשומן 7.4 גרם 88.5 גרםנתרן 301.7 מ״ג 3619.8 מ״גחלבון 5.9 גרם 71.0 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 13.1 גרםשומן רווי 1.0 גרם 12.5 גרםכולסטרול 22.7 מ״ג 272.3 מ״גסידן 43.6 מ״ג 523.1 מ״גברזל 0.8 מ״ג 9.2 מ״גאשלגן 83.8 מ״ג 1005.6 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 6.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 133 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1כוס או 140 גרם שיבולת שועל דקה (אינסטנט)
-
1כוס או 140 גרם קמח לבן
-
2כפיות או 1 שקית אבקת אפייה
-
1 כפית אורגנו יבש
-
1 כוס רוויון
-
1 כפית רסק עגבניות
-
2 כפיות מים
-
140 גרם גבינה צהובה 28%
-
5 עגבניות מיובשות בינוניות
-
1/2 כוס זיתים ירוקים
-
1 ביצה L
-
2 כפות שמן זית
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים את התבנית בעזרת תרסיס שמן.
- קוצצים דק את העגבניות המיובשות, חותכים את הזיתים לטבעות. מגרדים את הגבינה בפומפייה.
- שמים בקערה את כל הרכיבים היבשים (שיבולת השועל, הקמח, אבקת האפייה, האורגנו) ומערבבים.
- מוסיפים לקערה את כל שאר הרכיבים ומערבבים לתערובת אחידה. אם התערובת סמיכה מדי, ניתן להוסיף עוד 2-3 כפות רוויון או מים.
- מחלקים את התערובת באופן שווה בין השקעים ואופים 20 דקות, או עד שהמאפינס זהובים, וקיסם שננעץ יוצא עם פירורים לחים.
- נותנים למאפינס להתקרר מעט. מגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים את התבנית בעזרת תרסיס שמן.
- קוצצים דק את העגבניות המיובשות, חותכים את הזיתים לטבעות. מגרדים את הגבינה בפומפייה.
- שמים בקערה את כל הרכיבים היבשים (שיבולת השועל, הקמח, אבקת האפייה, האורגנו) ומערבבים.
- מוסיפים לקערה את כל שאר הרכיבים ומערבבים לתערובת אחידה. אם התערובת סמיכה מדי, ניתן להוסיף עוד 2-3 כפות רוויון או מים.
- מחלקים את התערובת באופן שווה בין השקעים ואופים 20 דקות, או עד שהמאפינס זהובים, וקיסם שננעץ יוצא עם פירורים לחים.
- נותנים למאפינס להתקרר מעט. מגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן