מאפינס פיצה שילדים אוהבים

הילדים רעבים אבל בררנים? רות אופק עם מתכון מושלם למאפינס פיצה - מאפים מלוחים אישיים שכיף לנשנש בין הארוחות או לקחת לבית הספר ולפיקניק
הילדים רעבים אבל בררנים? רות אופק עם מתכון מושלם למאפינס פיצה - מאפים מלוחים אישיים שכיף לנשנש בין הארוחות או לקחת לבית הספר ולפיקניק
  • רות אופק
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    9 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 94.6 קק״ל 1418.7 קק״ל
    פחמימות 9.4 גרם 140.4 גרם
    שומן 4.5 גרם 67.9 גרם
    נתרן 181.4 מ״ג 2721.6 מ״ג
    חלבון 4.0 גרם 59.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 4.7 גרם
    שומן רווי 2.7 גרם 40.3 גרם
    כולסטרול 11.6 מ״ג 174.5 מ״ג
    סידן 42.7 מ״ג 640.5 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 2.6 מ״ג
    אשלגן 30.1 מ״ג 451.3 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 3.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    9 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 94.6 קק״ל 1418.7 קק״ל
    פחמימות 9.4 גרם 140.4 גרם
    שומן 4.5 גרם 67.9 גרם
    נתרן 181.4 מ״ג 2721.6 מ״ג
    חלבון 4.0 גרם 59.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 4.7 גרם
    שומן רווי 2.7 גרם 40.3 גרם
    כולסטרול 11.6 מ״ג 174.5 מ״ג
    סידן 42.7 מ״ג 640.5 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 2.6 מ״ג
    אשלגן 30.1 מ״ג 451.3 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 3.6 מ״ג
    סגור

מאפינס פיצה הם פתרון מושלם לארוחת ערב או לפיקניקים – הם קלים ומהירים להכנה, טעימים מאוד וגם המראה שלהם מפתה לילדים. הכנתי אותם לילדים שלי, שהם סרבני אוכל מושבעים, והם ממש טרפו אותם ומאז הם אומצו במטבח שלי.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
רות אופק
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-160 מעלות במצב טורבו. ממיסים את החמאה.
  2. מערבבים את כל החומרים, למעט הקמח ואבקת האפייה, בקערה עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים רק עד שהקמח נטמע בתערובת. אם התערובת יבשה, מוסיפה לה מעט חלב בהדרגה.
  4. מחלקים את הבלילה למנג’טים מהסוג שמגיע משומן מראש או שמעבירים לתבנית שקעים משומנת היטב (עדיף מנג’טים).
  5. אופים במשך 15 דקות, או עד שהמאפינס תפוחים, וקיסם שיוכנס אליהם יצא יבש.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מאפינס פיצה שילדים אוהבים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות