מאפינס פיצה שילדים אוהבים
הילדים רעבים אבל בררנים? רות אופק עם מתכון מושלם למאפינס פיצה - מאפים מלוחים אישיים שכיף לנשנש בין הארוחות או לקחת לבית הספר ולפיקניק
הילדים רעבים אבל בררנים? רות אופק עם מתכון מושלם למאפינס פיצה - מאפים מלוחים אישיים שכיף לנשנש בין הארוחות או לקחת לבית הספר ולפיקניק
- רות אופק
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 94.6 קק״ל 1418.7 קק״לפחמימות 9.4 גרם 140.4 גרםשומן 4.5 גרם 67.9 גרםנתרן 181.4 מ״ג 2721.6 מ״גחלבון 4.0 גרם 59.7 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 4.7 גרםשומן רווי 2.7 גרם 40.3 גרםכולסטרול 11.6 מ״ג 174.5 מ״גסידן 42.7 מ״ג 640.5 מ״גברזל 0.2 מ״ג 2.6 מ״גאשלגן 30.1 מ״ג 451.3 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 3.6 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 5 דק׳כולל 20 דק׳
-
פחמימות9 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 94.6 קק״ל 1418.7 קק״לפחמימות 9.4 גרם 140.4 גרםשומן 4.5 גרם 67.9 גרםנתרן 181.4 מ״ג 2721.6 מ״גחלבון 4.0 גרם 59.7 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 4.7 גרםשומן רווי 2.7 גרם 40.3 גרםכולסטרול 11.6 מ״ג 174.5 מ״גסידן 42.7 מ״ג 640.5 מ״גברזל 0.2 מ״ג 2.6 מ״גאשלגן 30.1 מ״ג 451.3 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 3.6 מ״גסגור
מאפינס פיצה הם פתרון מושלם לארוחת ערב או לפיקניקים – הם קלים ומהירים להכנה, טעימים מאוד וגם המראה שלהם מפתה לילדים. הכנתי אותם לילדים שלי, שהם סרבני אוכל מושבעים, והם ממש טרפו אותם ומאז הם אומצו במטבח שלי.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 95 | כמות מנות 15 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
50 גרם חמאה
-
1 גביע קוטג’
-
1/2 חבילה גבינה בולגרית
-
50 גרם גבינת מוצרלה
-
1 כף ממרח עגבניות מיובשות
-
1 כפית ממרח פסטו
-
1 1/4כוסות או 175 גרם קמח לבן
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1/4 כפית מלח דק
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-160 מעלות במצב טורבו. ממיסים את החמאה.
- מערבבים את כל החומרים, למעט הקמח ואבקת האפייה, בקערה עד לקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים רק עד שהקמח נטמע בתערובת. אם התערובת יבשה, מוסיפה לה מעט חלב בהדרגה.
- מחלקים את הבלילה למנג’טים מהסוג שמגיע משומן מראש או שמעבירים לתבנית שקעים משומנת היטב (עדיף מנג’טים).
- אופים במשך 15 דקות, או עד שהמאפינס תפוחים, וקיסם שיוכנס אליהם יצא יבש.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-160 מעלות במצב טורבו. ממיסים את החמאה.
- מערבבים את כל החומרים, למעט הקמח ואבקת האפייה, בקערה עד לקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים רק עד שהקמח נטמע בתערובת. אם התערובת יבשה, מוסיפה לה מעט חלב בהדרגה.
- מחלקים את הבלילה למנג’טים מהסוג שמגיע משומן מראש או שמעבירים לתבנית שקעים משומנת היטב (עדיף מנג’טים).
- אופים במשך 15 דקות, או עד שהמאפינס תפוחים, וקיסם שיוכנס אליהם יצא יבש.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
מנה נפלאה!