מאפינס לזניה עגבניות וגבינה

כולם כבר מכירים את הלזניה הקלאסית. למה שלא תפתיעו את המשפחה עם מאפינס לזניה עגבניות וגבינה במנות אישיות? האושר נמצא בביסים קטנים
כולם כבר מכירים את הלזניה הקלאסית. למה שלא תפתיעו את המשפחה עם מאפינס לזניה עגבניות וגבינה במנות אישיות? האושר נמצא בביסים קטנים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    16 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 171.3 קק״ל 2055.7 קק״ל
    פחמימות 15.9 גרם 190.2 גרם
    שומן 8.3 גרם 99.5 גרם
    נתרן 398.0 מ״ג 4776.2 מ״ג
    חלבון 8.3 גרם 99.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 5.1 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.9 מ״ג 10.6 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    אשלגן 1.5 מ״ג 17.7 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    16 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 171.3 קק״ל 2055.7 קק״ל
    פחמימות 15.9 גרם 190.2 גרם
    שומן 8.3 גרם 99.5 גרם
    נתרן 398.0 מ״ג 4776.2 מ״ג
    חלבון 8.3 גרם 99.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 5.1 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.9 מ״ג 10.6 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    אשלגן 1.5 מ״ג 17.7 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 200 מעלות.
  2. מבשלים את עלי הפסטה במים רותחים לפי הוראות היצרן, פחות 2 דקות מהזמן שמצוין על האריזה. מסננים, שוטפים בעדינות במים קרים.
  3. משמנים תבנית שקעים למאפינס בתרסיס שמן זית. בעזרת התרסיס דואגים לשמן היטב את כל התבנית, השקעים וחלקה העליון.
  4. מגלגלים עלה לזניה לצורת צינור חלול (כמו קנלוני) ומניחים בכל שקע בתבנית. מיתר העלים המבושלים חותכים ריבועים קטנים שירפדו את תחתית השקעים בתבנית. בסופו של דבר אמורות להיווצר מעין כוסות פסטה בכל אחד מהשקעים בתבנית.
  5. מגררים את הגבינה בפומפייה.
  6. מפזרים בתחתית כל שקע 1 כף גבינה צהובה מגוררת, מעל יוצקים 4 כפות רוטב עגבניות, ומכסים ב-2 כפות גבינה צהובה מגוררת.
  7. אופים את המאפינס בתנור החם כ-20-25 דקות, עד שחלקם העליון מזהיב והגבינה נמסה.
  8. מוציאים מהתנור, מחכים 10 דקות לקירור חלקי של המאפינס, מחלצים בקלות מהתבנית ומגישים בקישוט עלה בזיליקום.

צילום: נמרוד סונדרס

הערות

  • אפשר להשתמש בעלי לזניה רגילים או מסולסלים

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מאפינס לזניה עגבניות וגבינה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות