מאפינס בננה במילוי שוקולד תות

שי-לי ליפא כבר לא מסתפקת במתכונים למאפינס רגילים, ואופה מאפינס בננה עם הפתעה מתוקה שמסתתרת בפנים - שוקולד במילוי תות שנמס באפייה
שי-לי ליפא כבר לא מסתפקת במתכונים למאפינס רגילים, ואופה מאפינס בננה עם הפתעה מתוקה שמסתתרת בפנים - שוקולד במילוי תות שנמס באפייה
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    378 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2410.5 קק״ל 2410.5 קק״ל
    פחמימות 377.6 גרם 377.6 גרם
    שומן 78.5 גרם 78.5 גרם
    נתרן 1185.4 מ״ג 1185.4 מ״ג
    חלבון 43.5 גרם 43.5 גרם
    סיבים תזונתיים 11.6 גרם 11.6 גרם
    שומן רווי 43.1 גרם 43.1 גרם
    כולסטרול 632.3 מ״ג 632.3 מ״ג
    סידן 380.3 מ״ג 380.3 מ״ג
    ברזל 5.0 מ״ג 5.0 מ״ג
    אשלגן 1632.2 מ״ג 1632.2 מ״ג
    אבץ 3.2 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    378 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2410.5 קק״ל 2410.5 קק״ל
    פחמימות 377.6 גרם 377.6 גרם
    שומן 78.5 גרם 78.5 גרם
    נתרן 1185.4 מ״ג 1185.4 מ״ג
    חלבון 43.5 גרם 43.5 גרם
    סיבים תזונתיים 11.6 גרם 11.6 גרם
    שומן רווי 43.1 גרם 43.1 גרם
    כולסטרול 632.3 מ״ג 632.3 מ״ג
    סידן 380.3 מ״ג 380.3 מ״ג
    ברזל 5.0 מ״ג 5.0 מ״ג
    אשלגן 1632.2 מ״ג 1632.2 מ״ג
    אבץ 3.2 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית שקעים.
  2. ממיסים את החמאה במיקרוגל.
  3. מערבבים בקערה קמח, סוכר ואבקת אפייה. בקערה אחרת מועכים בננות עם מזלג.
  4. מוסיפים חמאה מומסת, ביצים, יוגורט ותמצית וניל לקערת הבננות וטורפים במטרפה ידנית לתערובת חלקה ואחידה.
  5. יוצקים את תערובת הבננות לקערה עם תערובת הקמח. מערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
  6. יוצקים את התערובת לתבנית שקעים עד 3/4 מגובהם. מוסיפים לכל שקע קוביית שוקולד במילוי תות, ומחדירים אותה לתוך התערובת.
  7. אופים בתנור החם כ-20 דקות עד שהמאפינס זהובים ויציבים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מאפינס בננה במילוי שוקולד תות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות