מאפינס בננה במילוי שוקולד תות
שי-לי ליפא כבר לא מסתפקת במתכונים למאפינס רגילים, ואופה מאפינס בננה עם הפתעה מתוקה שמסתתרת בפנים - שוקולד במילוי תות שנמס באפייה
שי-לי ליפא כבר לא מסתפקת במתכונים למאפינס רגילים, ואופה מאפינס בננה עם הפתעה מתוקה שמסתתרת בפנים - שוקולד במילוי תות שנמס באפייה
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 2410.5 קק״ל 2410.5 קק״לפחמימות 377.6 גרם 377.6 גרםשומן 78.5 גרם 78.5 גרםנתרן 1185.4 מ״ג 1185.4 מ״גחלבון 43.5 גרם 43.5 גרםסיבים תזונתיים 11.6 גרם 11.6 גרםשומן רווי 43.1 גרם 43.1 גרםכולסטרול 632.3 מ״ג 632.3 מ״גסידן 380.3 מ״ג 380.3 מ״גברזל 5.0 מ״ג 5.0 מ״גאשלגן 1632.2 מ״ג 1632.2 מ״גאבץ 3.2 מ״ג 3.2 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
פחמימות378 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 2410.5 קק״ל 2410.5 קק״לפחמימות 377.6 גרם 377.6 גרםשומן 78.5 גרם 78.5 גרםנתרן 1185.4 מ״ג 1185.4 מ״גחלבון 43.5 גרם 43.5 גרםסיבים תזונתיים 11.6 גרם 11.6 גרםשומן רווי 43.1 גרם 43.1 גרםכולסטרול 632.3 מ״ג 632.3 מ״גסידן 380.3 מ״ג 380.3 מ״גברזל 5.0 מ״ג 5.0 מ״גאשלגן 1632.2 מ״ג 1632.2 מ״גאבץ 3.2 מ״ג 3.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 2411 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1כוס או 140 גרם קמח לבן
-
3/4כוס או 150 גרם סוכר חום כהה
-
1 כפית גדושה אבקת אפייה
-
3 בננות בינוניות
-
50 גרם חמאה
-
2 ביצים L
-
4כפות או 180 גרם יוגורט כבשים
מילוי
-
100 גרם שוקולד במילוי תות
שימון
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית שקעים.
- ממיסים את החמאה במיקרוגל.
- מערבבים בקערה קמח, סוכר ואבקת אפייה. בקערה אחרת מועכים בננות עם מזלג.
- מוסיפים חמאה מומסת, ביצים, יוגורט ותמצית וניל לקערת הבננות וטורפים במטרפה ידנית לתערובת חלקה ואחידה.
- יוצקים את תערובת הבננות לקערה עם תערובת הקמח. מערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
- יוצקים את התערובת לתבנית שקעים עד 3/4 מגובהם. מוסיפים לכל שקע קוביית שוקולד במילוי תות, ומחדירים אותה לתוך התערובת.
- אופים בתנור החם כ-20 דקות עד שהמאפינס זהובים ויציבים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית שקעים.
- ממיסים את החמאה במיקרוגל.
- מערבבים בקערה קמח, סוכר ואבקת אפייה. בקערה אחרת מועכים בננות עם מזלג.
- מוסיפים חמאה מומסת, ביצים, יוגורט ותמצית וניל לקערת הבננות וטורפים במטרפה ידנית לתערובת חלקה ואחידה.
- יוצקים את תערובת הבננות לקערה עם תערובת הקמח. מערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
- יוצקים את התערובת לתבנית שקעים עד 3/4 מגובהם. מוסיפים לכל שקע קוביית שוקולד במילוי תות, ומחדירים אותה לתוך התערובת.
- אופים בתנור החם כ-20 דקות עד שהמאפינס זהובים ויציבים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן