מאפה פילו במילו גבינה ודובדבני אמרנה

ישראל אהרוני מכין מאפה פילו במילוי גבינה ודובדבני אמרנה - קצת מלוח, קצת מתוק ובעיקר ממכר. זולפים מעל רוטב דבש מתקתק ונהנים מקינוח מיוחד וטעים
ישראל אהרוני מכין מאפה פילו במילוי גבינה ודובדבני אמרנה - קצת מלוח, קצת מתוק ובעיקר ממכר. זולפים מעל רוטב דבש מתקתק ונהנים מקינוח מיוחד וטעים
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    65 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 646.3 קק״ל 5170.1 קק״ל
    פחמימות 64.7 גרם 517.3 גרם
    שומן 40.4 גרם 322.9 גרם
    נתרן 203.7 מ״ג 1629.4 מ״ג
    חלבון 9.9 גרם 79.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 5.6 גרם
    שומן רווי 23.4 גרם 187.0 גרם
    כולסטרול 87.2 מ״ג 697.5 מ״ג
    סידן 148.2 מ״ג 1185.3 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 10.1 מ״ג
    אשלגן 171.8 מ״ג 1374.1 מ״ג
    אבץ 117.0 מ״ג 935.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    65 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 646.3 קק״ל 5170.1 קק״ל
    פחמימות 64.7 גרם 517.3 גרם
    שומן 40.4 גרם 322.9 גרם
    נתרן 203.7 מ״ג 1629.4 מ״ג
    חלבון 9.9 גרם 79.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 5.6 גרם
    שומן רווי 23.4 גרם 187.0 גרם
    כולסטרול 87.2 מ״ג 697.5 מ״ג
    סידן 148.2 מ״ג 1185.3 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 10.1 מ״ג
    אשלגן 171.8 מ״ג 1374.1 מ״ג
    אבץ 117.0 מ״ג 935.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן.
  2. מכינים את המילוי: מסננים את הדובדבנים (שומרים את הסירופ לפנקייקים או לגלידה). מערבבים בקערה את הגבינות עם הדובדבנים המסוננים.
  3. מערבבים את הסוכר והקינמון בקערית קטנה.
  4. משמנים מחבת עגולה גדולה, פורסים במחבת דף פילו אחד, מתיזים עליו מעט תרסיס שמן בטעם חמאה ומפזרים מעט מתערובת הקינמון והסוכר. חוזרים על הפעולה עם עוד 3 דפי פילו כך שנוצרת תחתית מ-4 דפי פילו.
  5. מניחים מעל את המילוי, מקפלים את שולי הבצק פנימה ומכסים ביתרת דפי הפילו (גם אותם מפרידים בתערובת של סוכר וקינמון, כפי שעשינו עם ארבעת הדפים הראשונים). משמנים בעזרת תרסיס שמן בטעם חמאה ומעבירים לכיריים.
  6. מטגנים בחום בינוני עד להזהבה, הופכים בעזרת צלחת גדולה וממשיכים לטגן עוד כמה דקות, עד להזהבה.
  7. במקביל מכינים את הרוטב: מבשלים את הדבש עם יתר התבלינים עד לבעבוע קל.
  8. יוצקים את רוטב הדבש על המאפה ומגישים מיד. ניתן להגיש עם פיסטוקים או אגוזי מלך מלמעלה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מאפה פילו במילו גבינה ודובדבני אמרנה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות