מאפה פילו במילוי בשר עם סלט עגבניות

רוצים להכין מנה ראשונה שכל האורחים ידברו עליה? ישראל אהרוני מלמד איך מכינים מאפה פילו במילוי בשר שמגישים עם סלט עגבניות חריף וטחינה
רוצים להכין מנה ראשונה שכל האורחים ידברו עליה? ישראל אהרוני מלמד איך מכינים מאפה פילו במילוי בשר שמגישים עם סלט עגבניות חריף וטחינה
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    26
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    42 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 828.3 קק״ל 4969.8 קק״ל
    פחמימות 42.1 גרם 252.4 גרם
    שומן 51.1 גרם 306.7 גרם
    נתרן 1441.7 מ״ג 8650.3 מ״ג
    חלבון 30.6 גרם 183.8 גרם
    סיבים תזונתיים 7.8 גרם 46.7 גרם
    שומן רווי 14.9 גרם 89.5 גרם
    כולסטרול 71.7 מ״ג 430.0 מ״ג
    סידן 126.4 מ״ג 758.2 מ״ג
    ברזל 5.8 מ״ג 34.9 מ״ג
    אשלגן 1289.0 מ״ג 7734.3 מ״ג
    אבץ 160.7 מ״ג 964.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    26
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    42 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 828.3 קק״ל 4969.8 קק״ל
    פחמימות 42.1 גרם 252.4 גרם
    שומן 51.1 גרם 306.7 גרם
    נתרן 1441.7 מ״ג 8650.3 מ״ג
    חלבון 30.6 גרם 183.8 גרם
    סיבים תזונתיים 7.8 גרם 46.7 גרם
    שומן רווי 14.9 גרם 89.5 גרם
    כולסטרול 71.7 מ״ג 430.0 מ״ג
    סידן 126.4 מ״ג 758.2 מ״ג
    ברזל 5.8 מ״ג 34.9 מ״ג
    אשלגן 1289.0 מ״ג 7734.3 מ״ג
    אבץ 160.7 מ״ג 964.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחות
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

טחינה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן.
  2. מכינים את החצילים: מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  3. חותכים את החציל לקוביות בגודל אחיד, מעבירים לתבנית התנור, מתיזים מעט ספריי שמן וקולים כ-20 דקות.
  4. מכינים את המילוי: קוצצים דק את השום, הפלפל החריף, הבצל והעגבניות המיובשות.
  5. יוצקים את השמן למחבת רחבה, מוסיפים פלפל ירוק ושום ומטגנים קלות.
  6. מוסיפים את הבצל ומטגנים כשלוש דקות.
  7. מוסיפים את הבשר, רסק העגבניות, המלח והפלפל השחור ומטגנים עד להשחמה.
  8. מוסיפים עגבניות מיובשות קצוצות, בזיליקום וקוביות חציל קלוי, מערבבים ומצננים היטב.
  9. מתיזים שמן על דף פילו ומפזרים מעט פירורי לחם. חוזרים על הפעולה 3 פעמים.
  10. מניחים מחצית מכמות הבשר על דפי הפילו ומגלגלים לגליל. חוזרים על הפעולה בשנית עם יתר המרכיבים.
  11. מניחים בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כחצי שעה.
  12. מכינים את הסלט: חוצים את העגבניות לחצאים. קוצצים דק את הבצל הירוק, הפלפל החריף והכוסברה.
  13. מערבבים את כל מרכיבי הסלט בקערה. טועמים ומתקנים תיבול.
  14. מכינים טחינה: מעבדים את כל המרכיבים מלבד המים במעבד מזון. מוסיפים מים בהדרגה עד הגעה למרקם הרצוי.
  15. חותכים את המאפים לפרוסות ומגישים בליווי סלט עגבניות וטחינה.

 


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מאפה פילו במילוי בשר עם סלט עגבניות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות