מאפה בצק פילו במילוי תרד וגבינת פטה

יש לכם אורחים לא צפויים ואתם רוצים להרשים אותם בקלות ובמהירות? מכינים מאפה בצק פילו במילוי תרד וגבינת פטה שיקצור מלא מחמאות
יש לכם אורחים לא צפויים ואתם רוצים להרשים אותם בקלות ובמהירות? מכינים מאפה בצק פילו במילוי תרד וגבינת פטה שיקצור מלא מחמאות
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    3 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 94.3 קק״ל 754.4 קק״ל
    פחמימות 2.6 גרם 21.1 גרם
    שומן 5.5 גרם 44.2 גרם
    נתרן 583.1 מ״ג 4664.5 מ״ג
    חלבון 5.8 גרם 46.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 8.6 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 11.3 גרם
    כולסטרול 35.1 מ״ג 280.8 מ״ג
    סידן 104.5 מ״ג 836.2 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 8.1 מ״ג
    אשלגן 146.0 מ״ג 1168.1 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 6.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    3 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 94.3 קק״ל 754.4 קק״ל
    פחמימות 2.6 גרם 21.1 גרם
    שומן 5.5 גרם 44.2 גרם
    נתרן 583.1 מ״ג 4664.5 מ״ג
    חלבון 5.8 גרם 46.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 8.6 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 11.3 גרם
    כולסטרול 35.1 מ״ג 280.8 מ״ג
    סידן 104.5 מ״ג 836.2 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 8.1 מ״ג
    אשלגן 146.0 מ״ג 1168.1 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 6.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מלוחים
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

לציפוי

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את המילוי: קוצצים דק את הבצל, התרד, הפלפל האדום.
  2. מחממים שמן זית במחבת.
  3. מוסיפים את הבצל ואת הפלפל האדום ומטגנים עד להזהבה.
  4. מוסיפים את התרד ומטגנים 5 דקות.
  5. מוסיפים יין לבן, מלח, פלפל שחור ושום ומטגנים דקה או עד שהנוזלים מתאדים.
  6. מסירים מהאש, מפוררים פנימה את גבינת הפטה ומערבבים היטב. מצננים.
  7. מכינים את המאפה: מחממים תנור ל-170 מעלות.
  8. מניחים על משטח העבודה עלה פילו ומברישים בחמאה מומסת. חוזרים על הפעולה 3 פעמים נוספות.
  9. שמים את המילוי בגליל צר וארוך ברוחב העלה ומגלגלים לגליל דק והדוק. מגלגלים את הגליל סביב עצמו ליצירת שבלול.
  10. מניחים את שבלול הבצק בתבנית תנור מרודפת בנייר אפייה, מורחים בביצה טרופה ומפזרים מעט שומשום.
  11. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות עש שהמאפה פריך וזהוב, בערך 30 דקות.

המתכון באדיבות רמי לוי


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מאפה בצק פילו במילוי תרד וגבינת פטה

הדהגדה

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות