מאפה בצק עלים עם אנטיפסטי וגבינה בולגרית

ישראל אהרוני מכין מאפה בצק עלים עם אנטיפסטי וגבינה בולגרית שמתאים בבדיוק לאירוח בחג השבועות או לחגיגה משפחתית. תתכוננו לקצור מלא מחמאות
ישראל אהרוני מכין מאפה בצק עלים עם אנטיפסטי וגבינה בולגרית שמתאים בבדיוק לאירוח בחג השבועות או לחגיגה משפחתית. תתכוננו לקצור מלא מחמאות
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    146 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 314.0 קק״ל 2512.4 קק״ל
    פחמימות 146.3 גרם 1170.3 גרם
    שומן 13.1 גרם 105.0 גרם
    נתרן 872.3 מ״ג 6978.5 מ״ג
    חלבון 13.9 גרם 110.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.4 גרם 27.2 גרם
    שומן רווי 1.6 גרם 12.5 גרם
    כולסטרול 4.7 מ״ג 37.5 מ״ג
    סידן 79.0 מ״ג 631.7 מ״ג
    ברזל 3.5 מ״ג 28.0 מ״ג
    אשלגן 368.7 מ״ג 2949.3 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 9.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    146 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 314.0 קק״ל 2512.4 קק״ל
    פחמימות 146.3 גרם 1170.3 גרם
    שומן 13.1 גרם 105.0 גרם
    נתרן 872.3 מ״ג 6978.5 מ״ג
    חלבון 13.9 גרם 110.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.4 גרם 27.2 גרם
    שומן רווי 1.6 גרם 12.5 גרם
    כולסטרול 4.7 מ״ג 37.5 מ״ג
    סידן 79.0 מ״ג 631.7 מ״ג
    ברזל 3.5 מ״ג 28.0 מ״ג
    אשלגן 368.7 מ״ג 2949.3 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 9.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מלוחים
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן.
  2. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
  3. פורסים את העגבניות והזוקיני לפרוסות דקות. חוצים את הזיתים.
  4. קולפים וקוצצים את הבצל והשום.
  5. מרדדים את הבצק ומניחים על נייר אפייה. מסמנים חתך שטחי (לא חותכים ממש עד הסוף) במרחק 1 ס”מ משולי הבצק. מקררים את הבצק עד לאפייה.
  6. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל, השום והאורגנו עד שהבצל מתרכך.
  7. מפזרים את הבצל על הבצק ומסדרים מעל את העגבניות והזוקיני בשורות עם מעט חפיפה.
  8. מזלפים מעט שמן זית, מתבלים במלח ופלפל שחור ומפזרים את הזיתים.
  9. אופים כ-30 דקות. מפוררים מעל את הגבינה, מפזרים את עלי הבזיליקום ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מאפה בצק עלים עם אנטיפסטי וגבינה בולגרית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות