מאפה בצק עלים עם עגבניות שרי וגבינת פטה

יש לכם אורחים לא צפויים ואתם רוצים לתקתק מאפה מלוח בזריזות? תמרה אהרוני מלמדת להכין מאפה בצק עלים עם עגבניות שרי וגבינת פטה שתמיד קוצר מחמאות
יש לכם אורחים לא צפויים ואתם רוצים לתקתק מאפה מלוח בזריזות? תמרה אהרוני מלמדת להכין מאפה בצק עלים עם עגבניות שרי וגבינת פטה שתמיד קוצר מחמאות
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    5 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 95.9 קק״ל 767.3 קק״ל
    פחמימות 5.0 גרם 40.1 גרם
    שומן 6.9 גרם 55.3 גרם
    נתרן 457.5 מ״ג 3660.0 מ״ג
    חלבון 4.2 גרם 33.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 9.2 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 19.2 גרם
    כולסטרול 8.2 מ״ג 65.5 מ״ג
    סידן 71.8 מ״ג 574.8 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 3.5 מ״ג
    אשלגן 210.2 מ״ג 1681.5 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    5 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 95.9 קק״ל 767.3 קק״ל
    פחמימות 5.0 גרם 40.1 גרם
    שומן 6.9 גרם 55.3 גרם
    נתרן 457.5 מ״ג 3660.0 מ״ג
    חלבון 4.2 גרם 33.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 9.2 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 19.2 גרם
    כולסטרול 8.2 מ״ג 65.5 מ״ג
    סידן 71.8 מ״ג 574.8 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 3.5 מ״ג
    אשלגן 210.2 מ״ג 1681.5 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מלוחים
תמרה אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן.
  2. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  3. חותכים את העגבניות לחצאים.
  4. על משטח עבודה מקומח מרדדים את הבצק למלבן. מעבירים לתבנית האפייה ומקררים.
  5. במחבת גדולה מחממים את החמאה והשמן. מוסיפים את המרווה והטימין ומערבבים.
  6. קוצצים דק את הבצל ומוסיפים למחבת. מטגנים כ-5 דקות עד שהוא נעשה שקוף.
  7. מוסיפים את הבלסמי, ממליחים ומפלפלים, מערבבים ומכבים את האש. מקררים מעט.
  8. מערבבים לתוך תערובת הבצל את קוביות העגבניות והבזיליקום.
  9. מפזרים את התערובת במרכז הבצק ומשאירים שוליים של 2-3 ס”מ. מזלפים מעל הכול מעט שמן זית.
  10. אופים כ-30 דקות, עד להזהבה. לפני ההגשה מפוררים מעל המאפה את גבינת הפטה.

הערות

  • מומלץ להשתמש בעגבניות שרי בכמה צבעים

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מאפה בצק עלים עם עגבניות שרי וגבינת פטה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות