מאפה בצק עלים עם אגסים ביין לבן וקממבר

ישראל ותמרה אהרוני מלמדים איך מכינים מאפה בצק עלים עם אגסים ביין לבן וקממבר - פשוט להכנה וסופר טעים ומרשים. מדהים כמה פשוט להכין מאפה חגיגי יפהפה
ישראל ותמרה אהרוני מלמדים איך מכינים מאפה בצק עלים עם אגסים ביין לבן וקממבר - פשוט להכנה וסופר טעים ומרשים. מדהים כמה פשוט להכין מאפה חגיגי יפהפה
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 4]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    49 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 400.1 קק״ל 2400.6 קק״ל
    פחמימות 49.2 גרם 295.5 גרם
    שומן 10.6 גרם 63.5 גרם
    נתרן 208.6 מ״ג 1251.7 מ״ג
    חלבון 5.8 גרם 34.8 גרם
    סיבים תזונתיים 2.8 גרם 16.7 גרם
    שומן רווי 6.2 גרם 37.0 גרם
    כולסטרול 75.5 מ״ג 453.2 מ״ג
    סידן 112.7 מ״ג 676.3 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 7.8 מ״ג
    אשלגן 293.9 מ״ג 1763.4 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 3.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    49 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 400.1 קק״ל 2400.6 קק״ל
    פחמימות 49.2 גרם 295.5 גרם
    שומן 10.6 גרם 63.5 גרם
    נתרן 208.6 מ״ג 1251.7 מ״ג
    חלבון 5.8 גרם 34.8 גרם
    סיבים תזונתיים 2.8 גרם 16.7 גרם
    שומן רווי 6.2 גרם 37.0 גרם
    כולסטרול 75.5 מ״ג 453.2 מ״ג
    סידן 112.7 מ״ג 676.3 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 7.8 מ״ג
    אשלגן 293.9 מ״ג 1763.4 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 3.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחה חגיגית
ישראל אהרוני
X

1 דירג [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אגסים

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מפשירים את בצק העלים לפי הוראות היצרן.
  2. מחממים את התנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. מקלפים את האגסים, מרוקנים את הליבה וחוצים. ממיסים את החמאה וטורפים את הביצה. פורסים את הקממבר.
  3. מרדדים את הבצק על נייר אפייה מקומח קלות ושומרים במקרר.
  4. מכינים את האגסים: במחבת רחבה שמים את היין, קליפת הלימון, עלי הדפנה והווניל ומביאים לרתיחה. מבשלים את האגסים בסירופ כ-20 דקות, או עד שהם מתחילים להתרכך, אך נשארים מוצקים. מצננים.
  5. חותכים את הבצק המקורר למלבן גדול ומניחים על התבנית. בעזרת סכין חדה חורצים שוליים כ-1 ס”מ מהקצה.
  6. מסננים את האגסים ופורסים לרוחבם אלכסונית למעין מניפות.
  7. מורחים את מרכז הבצק (לא את השוליים) בריבת המשמשים ומסדרים מעל את מניפות האגסים. מברישים בחמאה ומפזרים את עלי הטימין.
  8. אופים כ-30 דקות, או עד שהמאפה מזהיב, והשוליים מתרוממים.
  9. מניחים במרווחים את פרוסות הקממבר ומחזירים לתנור מתחת לגריל לעוד 3 דקות, או עד שהגבינה נמסה.
  10. מגישים מיד.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מאפה בצק עלים עם אגסים ביין לבן וקממבר

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות