מאפה אטריות וגבינות של אהרוני

הגרסה של אהרוני למק אנד צ'יז כוללת גם תוספות של בצל, תימין וגבינת פטה, שהופכות אותה לפשטידת אטריות קצת ישראלית, קצת אמריקאית והכי טעימה שיש
הגרסה של אהרוני למק אנד צ'יז כוללת גם תוספות של בצל, תימין וגבינת פטה, שהופכות אותה לפשטידת אטריות קצת ישראלית, קצת אמריקאית והכי טעימה שיש
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • פחמימות
    57 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2181.3 קק״ל 2181.3 קק״ל
    פחמימות 56.5 גרם 56.5 גרם
    שומן 146.3 גרם 146.3 גרם
    נתרן 5288.3 מ״ג 5288.3 מ״ג
    חלבון 126.0 גרם 126.0 גרם
    סיבים תזונתיים 3.0 גרם 3.0 גרם
    שומן רווי 62.8 גרם 62.8 גרם
    כולסטרול 257.5 מ״ג 257.5 מ״ג
    סידן 2101.6 מ״ג 2101.6 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 2.2 מ״ג
    אשלגן 1046.7 מ״ג 1046.7 מ״ג
    אבץ 5.8 מ״ג 5.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • פחמימות
    57 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2181.3 קק״ל 2181.3 קק״ל
    פחמימות 56.5 גרם 56.5 גרם
    שומן 146.3 גרם 146.3 גרם
    נתרן 5288.3 מ״ג 5288.3 מ״ג
    חלבון 126.0 גרם 126.0 גרם
    סיבים תזונתיים 3.0 גרם 3.0 גרם
    שומן רווי 62.8 גרם 62.8 גרם
    כולסטרול 257.5 מ״ג 257.5 מ״ג
    סידן 2101.6 מ״ג 2101.6 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 2.2 מ״ג
    אשלגן 1046.7 מ״ג 1046.7 מ״ג
    אבץ 5.8 מ״ג 5.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכון בטוח 2
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


פסטה

בשאמל

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מבשלים את האטריות בסיר מים מלוחים, על פי הוראות הבישול שעל גבי האריזה. מסננים במסננת גדולה, שוטפים את האטריות במים קרים, מנערים ומסננים. מערבבים את האטריות עם שתי כפות שמן זית.
  2. מערבבים בקערה את האטריות המבושלות עם הגבינות ושבבי הבצל המטוגן.
  3. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  4. מכינים את הבשאמל: קוצצים את הבצל דק. שמים את החמאה בסיר קטן וכשהיא חמה מטגנים בה את הבצל והתימין כשתי דקות. מוסיפים את הקמח וממשיכים לערבב עוד שתי דקות. מוסיפים את החלב ומערבבים עם מטרפת יד. ממשיכים לבשל תוך טריפה עד שהרוטב מסמיך ומצפה את המטרפה.
  5. מכניסים את תערובת האטריות לתבנית חסינת חום מרוחה בחמאה ומהדקים היטב.
  6. יוצקים לאט את הבשאמל לתבנית באופן אחיד ומפזרים מעל את הפרמזן המגורדת.
  7. מכניסים לתנור למשך כשעה, עד שפני המאפה שחומים יפה. אם המאפה השחים לפני כן, אפשר להוציא מהתנור.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מאפה אטריות וגבינות של אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות