לימונים כבושים ביתיים של תמרה אהרוני
תמרה אהרוני מכינה לימונים כבושים ביתיים שאפשר לאכול ככה או להוסיף לתבשילים ולמנות עוף, בשר ודגים. לא תאמינו כמה זה קל להכנה בבית
תמרה אהרוני מכינה לימונים כבושים ביתיים שאפשר לאכול ככה או להוסיף לתבשילים ולמנות עוף, בשר ודגים. לא תאמינו כמה זה קל להכנה בבית
- תמרה אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 308.6 קק״ל 308.6 קק״לפחמימות 69.5 גרם 69.5 גרםשומן 3.1 גרם 3.1 גרםנתרן 93041.9 מ״ג 93041.9 מ״גחלבון 11.7 גרם 11.7 גרםסיבים תזונתיים 28.5 גרם 28.5 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 266.6 מ״ג 266.6 מ״גברזל 6.4 מ״ג 6.4 מ״גאשלגן 1510.2 מ״ג 1510.2 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 0.6 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
פחמימות70 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 308.6 קק״ל 308.6 קק״לפחמימות 69.5 גרם 69.5 גרםשומן 3.1 גרם 3.1 גרםנתרן 93041.9 מ״ג 93041.9 מ״גחלבון 11.7 גרם 11.7 גרםסיבים תזונתיים 28.5 גרם 28.5 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 266.6 מ״ג 266.6 מ״גברזל 6.4 מ״ג 6.4 מ״גאשלגן 1510.2 מ״ג 1510.2 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 0.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 4 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 309 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
לימון כבוש
-
1 ק"ג לימון
נוזל הכבישה
-
3 כפות מיץ לימון
-
1 כוס מלח דק
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינוני
אופן הכנה
- סוחטים את המיץ מ-3 הלימונים. פורסים את הצ’ילי.
- שוטפים היטב את שאר הלימונים וחותכים בהם צלב (כל לימון כמעט חתוך לרבעים, אבל עדיים מחובר בקצה אחד).
- לתוך כל לימון מכניסים 1 כפית מלח.
- מסדרים את הלימונים בצנצנת, מוסיפים את הצ’ילי, שופכים את מיץ הלימון ומפזרים 2 כפות מלח נוספות.
- אוטמים את הצנצנת ונותנים לה לעמוד כמה שבועות.
אופן הכנה
- סוחטים את המיץ מ-3 הלימונים. פורסים את הצ’ילי.
- שוטפים היטב את שאר הלימונים וחותכים בהם צלב (כל לימון כמעט חתוך לרבעים, אבל עדיים מחובר בקצה אחד).
- לתוך כל לימון מכניסים 1 כפית מלח.
- מסדרים את הלימונים בצנצנת, מוסיפים את הצ’ילי, שופכים את מיץ הלימון ומפזרים 2 כפות מלח נוספות.
- אוטמים את הצנצנת ונותנים לה לעמוד כמה שבועות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן