לימונים כבושים ביתיים של תמרה אהרוני

תמרה אהרוני מכינה לימונים כבושים ביתיים שאפשר לאכול ככה או להוסיף לתבשילים ולמנות עוף, בשר ודגים. לא תאמינו כמה זה קל להכנה בבית
תמרה אהרוני מכינה לימונים כבושים ביתיים שאפשר לאכול ככה או להוסיף לתבשילים ולמנות עוף, בשר ודגים. לא תאמינו כמה זה קל להכנה בבית
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    70 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 308.6 קק״ל 308.6 קק״ל
    פחמימות 69.5 גרם 69.5 גרם
    שומן 3.1 גרם 3.1 גרם
    נתרן 93041.9 מ״ג 93041.9 מ״ג
    חלבון 11.7 גרם 11.7 גרם
    סיבים תזונתיים 28.5 גרם 28.5 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 266.6 מ״ג 266.6 מ״ג
    ברזל 6.4 מ״ג 6.4 מ״ג
    אשלגן 1510.2 מ״ג 1510.2 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    70 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 308.6 קק״ל 308.6 קק״ל
    פחמימות 69.5 גרם 69.5 גרם
    שומן 3.1 גרם 3.1 גרם
    נתרן 93041.9 מ״ג 93041.9 מ״ג
    חלבון 11.7 גרם 11.7 גרם
    סיבים תזונתיים 28.5 גרם 28.5 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 266.6 מ״ג 266.6 מ״ג
    ברזל 6.4 מ״ג 6.4 מ״ג
    אשלגן 1510.2 מ״ג 1510.2 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים עד 5 מצרכים
תמרה אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

לימון כבוש

נוזל הכבישה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. סוחטים את המיץ מ-3 הלימונים. פורסים את הצ’ילי.
  2. שוטפים היטב את שאר הלימונים וחותכים בהם צלב (כל לימון כמעט חתוך לרבעים, אבל עדיים מחובר בקצה אחד).
  3. לתוך כל לימון מכניסים 1 כפית מלח.
  4. מסדרים את הלימונים בצנצנת, מוסיפים את הצ’ילי, שופכים את מיץ הלימון ומפזרים 2 כפות מלח נוספות.
  5. אוטמים את הצנצנת ונותנים לה לעמוד כמה שבועות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לימונים כבושים ביתיים של תמרה אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים