-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1109.6 קק״ל 6657.5 קק״לפחמימות 128.7 גרם 772.1 גרםשומן 51.6 גרם 309.4 גרםנתרן 1476.7 מ״ג 8860.3 מ״גחלבון 32.1 גרם 192.8 גרםסיבים תזונתיים 6.9 גרם 41.2 גרםשומן רווי 3.9 גרם 23.3 גרםכולסטרול 5.0 מ״ג 30.0 מ״גסידן 130.1 מ״ג 780.6 מ״גברזל 2.4 מ״ג 14.6 מ״גאשלגן 403.5 מ״ג 2421.2 מ״גאבץ 2.2 מ״ג 13.1 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה ו-50 דק׳
-
פחמימות129 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1109.6 קק״ל 6657.5 קק״לפחמימות 128.7 גרם 772.1 גרםשומן 51.6 גרם 309.4 גרםנתרן 1476.7 מ״ג 8860.3 מ״גחלבון 32.1 גרם 192.8 גרםסיבים תזונתיים 6.9 גרם 41.2 גרםשומן רווי 3.9 גרם 23.3 גרםכולסטרול 5.0 מ״ג 30.0 מ״גסידן 130.1 מ״ג 780.6 מ״גברזל 2.4 מ״ג 14.6 מ״גאשלגן 403.5 מ״ג 2421.2 מ״גאבץ 2.2 מ״ג 13.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה ו-50 דק׳ | קלוריות 1110 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
1 ק"ג קמח לבן
-
2 כפות שמרים יבשים
-
1 כפית מלח דק
-
1 כוס שמן קנולה
-
2 כוסות מים
טופינג
-
2 פלפלים אדומים בינוניים
-
2 שיני שום
-
2 כפות שמן זית
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 כפית אריסה
-
200 גרם גבינת פטה 5%
-
200 גרם גבינה צהובה 28%
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: במיקסר עם וו לישה שמים את כל רכיבי הבצק. לשים ליצירת בצק רך.
- מכסים במגבת לחה ומתפיחים במשך שעה אחת.
- לאחר שעה, מוציאים את האוויר מהבצק בעזרת האגרופים ומרדדים לעלה בעובי 2 ס”מ. קורצים עיגולים בקוטר 14 ס”מ ומניחים על תבנית תנור מרופדת נייר אפייה.
- מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות.
- מכינים את המילוי: קוצצים את הפלפל האדום לקוביות קטנות, כותשים את השום.
- במחבת מחממים שמן זית. מטגנים את השום הכתוש כדקה, מוסיפים את קוביות הפלפל ומטגנים כ-3 דקות.
- מוסיפים את כל התבלינים ואת האריסה. מערבבים היטב ומצננים.
- לאחר שהמילוי התקרר, מוסיפים את גבינת הפטה ומערבבים היטב.
- מגררים את הגבינה הצהובה על פומפייה.
- במרכז כל עיגול בצק מניחים 3 כפות מילוי, מפזרים מעל גבינה צהובה ואופים כ-20 דקות עד הזהבה.
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: במיקסר עם וו לישה שמים את כל רכיבי הבצק. לשים ליצירת בצק רך.
- מכסים במגבת לחה ומתפיחים במשך שעה אחת.
- לאחר שעה, מוציאים את האוויר מהבצק בעזרת האגרופים ומרדדים לעלה בעובי 2 ס”מ. קורצים עיגולים בקוטר 14 ס”מ ומניחים על תבנית תנור מרופדת נייר אפייה.
- מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות.
- מכינים את המילוי: קוצצים את הפלפל האדום לקוביות קטנות, כותשים את השום.
- במחבת מחממים שמן זית. מטגנים את השום הכתוש כדקה, מוסיפים את קוביות הפלפל ומטגנים כ-3 דקות.
- מוסיפים את כל התבלינים ואת האריסה. מערבבים היטב ומצננים.
- לאחר שהמילוי התקרר, מוסיפים את גבינת הפטה ומערבבים היטב.
- מגררים את הגבינה הצהובה על פומפייה.
- במרכז כל עיגול בצק מניחים 3 כפות מילוי, מפזרים מעל גבינה צהובה ואופים כ-20 דקות עד הזהבה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן