-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 157.2 קק״ל 3773.8 קק״לפחמימות 32.8 גרם 786.1 גרםשומן 0.8 גרם 18.0 גרםנתרן 452.3 מ״ג 10854.0 מ״גחלבון 4.5 גרם 107.0 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 27.1 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 6.4 מ״ג 152.6 מ״גברזל 0.5 מ״ג 12.2 מ״גאשלגן 45.5 מ״ג 1092.9 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 10.0 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 20 דק׳כולל 3 שעות
-
פחמימות33 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 157.2 קק״ל 3773.8 קק״לפחמימות 32.8 גרם 786.1 גרםשומן 0.8 גרם 18.0 גרםנתרן 452.3 מ״ג 10854.0 מ״גחלבון 4.5 גרם 107.0 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 27.1 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 6.4 מ״ג 152.6 מ״גברזל 0.5 מ״ג 12.2 מ״גאשלגן 45.5 מ״ג 1092.9 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 10.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 3 שעות | קלוריות 157 | כמות מנות 24 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
1 ק"ג קמח לבן
-
1קובייה או 50 גרם שמרים טריים
-
2 כפות דבש
-
2 כפות מלח דק
-
2 1/2כוסות או 600 מ"ל מים פושרים
מלית
אופן הכנה
- במיקסר עם וו לישה לשים יחד את כל חומרי הבצק (אפשר גם בידיים) עד לקבלת בצק חלק ומבריק (בערך 10 דקות בידיים, 7-8 דקות במיקסר).
- משמנים את הבצק בספריי שמן, מכסים בניילון נצמד ומניחים לו לתפוח עד להכפלת הנפח.
- מרדדים את הבצק על משטח מקומח למלבן בעובי 1 ס”מ.
- מורחים פסטו על הבצק ומפזרים גבינה מגוררת. מגלגלים לרולדה וחותכים לפרוסות.
- מניחים את הפרוסות על תבנית עם נייר אפיה מקומח עם רווחים קטנים בין הפרוסות.
- מניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח.
- מחממים תנור ל-190 מעלות. אופים עד להזהבה. מגישים חם.
אופן הכנה
- במיקסר עם וו לישה לשים יחד את כל חומרי הבצק (אפשר גם בידיים) עד לקבלת בצק חלק ומבריק (בערך 10 דקות בידיים, 7-8 דקות במיקסר).
- משמנים את הבצק בספריי שמן, מכסים בניילון נצמד ומניחים לו לתפוח עד להכפלת הנפח.
- מרדדים את הבצק על משטח מקומח למלבן בעובי 1 ס”מ.
- מורחים פסטו על הבצק ומפזרים גבינה מגוררת. מגלגלים לרולדה וחותכים לפרוסות.
- מניחים את הפרוסות על תבנית עם נייר אפיה מקומח עם רווחים קטנים בין הפרוסות.
- מניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח.
- מחממים תנור ל-190 מעלות. אופים עד להזהבה. מגישים חם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן