לחמניות סלק עם גבינה מלוחה

לא יאמינו לכם שהכנתם אותן לגמרי לבד! לחמניות סלק וגבינה מלוחה שאי אפשר להפסיק לאכול שמתאימות בדיוק לאירוח החלבי הבא שלכם
לא יאמינו לכם שהכנתם אותן לגמרי לבד! לחמניות סלק וגבינה מלוחה שאי אפשר להפסיק לאכול שמתאימות בדיוק לאירוח החלבי הבא שלכם
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 3 שעות
  • פחמימות
    40 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 367.9 קק״ל 3679.3 קק״ל
    פחמימות 40.2 גרם 402.3 גרם
    שומן 18.1 גרם 181.5 גרם
    נתרן 464.9 מ״ג 4648.8 מ״ג
    חלבון 10.3 גרם 102.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.3 גרם 32.8 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 20.3 גרם
    כולסטרול 26.9 מ״ג 268.8 מ״ג
    סידן 157.6 מ״ג 1576.4 מ״ג
    ברזל 2.6 מ״ג 25.5 מ״ג
    אשלגן 165.7 מ״ג 1657.1 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 16.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 3 שעות
  • פחמימות
    40 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 367.9 קק״ל 3679.3 קק״ל
    פחמימות 40.2 גרם 402.3 גרם
    שומן 18.1 גרם 181.5 גרם
    נתרן 464.9 מ״ג 4648.8 מ״ג
    חלבון 10.3 גרם 102.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.3 גרם 32.8 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 20.3 גרם
    כולסטרול 26.9 מ״ג 268.8 מ״ג
    סידן 157.6 מ״ג 1576.4 מ״ג
    ברזל 2.6 מ״ג 25.5 מ״ג
    אשלגן 165.7 מ״ג 1657.1 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 16.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. מגררים את הסלק בפומפייה.
  3. טורפים את הביצה.
  4. שמים את כל הרכיבים מלבד המלח בקערת מיקסר עם וו לישה. מפעילים את המיקסר על מהירות בינונית ומעבדים את הבצק כ-5 דקות. כשנוצר גוש בצק, מוסיפים את המלח וממשיכים לעבד את הבצק כ-7 דקות, עד שנוצר בצק רך ומעט דביק.
  5. מעבירים את הבצק לקערה משומנת, עוטפים בניילון נצמד ומניחים להתפחה.
  6. אחרי 30 דקות מוציאים את האוויר באמצעות האגרופים, עוטפים שוב את הקערה בניילון נצמד ומניחים להתפחה שנייה של 60 עד 90 דקות.
  7. לאחר ההתפחה השנייה, קורצים 10 עיגולים מהבצק ומגלגלים ביד לכדורים עגולים.
  8. מניחים על התבנית, מברישים בביצה, מפזרים מעט שומשום, ומניחים להתפחה נוספת של 20-40 דקות.
  9. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
  10. מברישים שוב את הלחמניות במעט ביצה טרופה ואופים עד שהלחמניות זהובות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לחמניות סלק עם גבינה מלוחה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות