לחם ללא לישה עם עגבניות ופיסטוקים

למה לקנות אם אפשר להכין לחם ב-15 דקות? איילת הירשמן מכינה לחם ללא לישה עם עגבניות ופיסטוקים שאופים בבית בקלי קלות. תתכוננו לקצור מחמאות
למה לקנות אם אפשר להכין לחם ב-15 דקות? איילת הירשמן מכינה לחם ללא לישה עם עגבניות ופיסטוקים שאופים בבית בקלי קלות. תתכוננו לקצור מחמאות
  • איילת הירשמן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • פחמימות
    171 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1517.5 קק״ל 1517.5 קק״ל
    פחמימות 171.3 גרם 171.3 גרם
    שומן 61.3 גרם 61.3 גרם
    נתרן 4647.3 מ״ג 4647.3 מ״ג
    חלבון 74.7 גרם 74.7 גרם
    סיבים תזונתיים 12.0 גרם 12.0 גרם
    שומן רווי 16.8 גרם 16.8 גרם
    כולסטרול 791.9 מ״ג 791.9 מ״ג
    סידן 776.3 מ״ג 776.3 מ״ג
    ברזל 15.8 מ״ג 15.8 מ״ג
    אשלגן 2127.2 מ״ג 2127.2 מ״ג
    אבץ 7.0 מ״ג 7.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • פחמימות
    171 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1517.5 קק״ל 1517.5 קק״ל
    פחמימות 171.3 גרם 171.3 גרם
    שומן 61.3 גרם 61.3 גרם
    נתרן 4647.3 מ״ג 4647.3 מ״ג
    חלבון 74.7 גרם 74.7 גרם
    סיבים תזונתיים 12.0 גרם 12.0 גרם
    שומן רווי 16.8 גרם 16.8 גרם
    כולסטרול 791.9 מ״ג 791.9 מ״ג
    סידן 776.3 מ״ג 776.3 מ״ג
    ברזל 15.8 מ״ג 15.8 מ״ג
    אשלגן 2127.2 מ״ג 2127.2 מ״ג
    אבץ 7.0 מ״ג 7.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מלוחים
איילת הירשמן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים את התבנית בתרסיס שמן ומרפדים בנייר אפייה.
  2. שמים בקערה את הקמח, המלח והפפריקה ומערבבים.
  3. בקערה גדולה אחרת, שמים את הביצים וטורפים במטרפה ידנית, עד שמתקבל קרם תפוח.
  4. מוסיפים את היוגורט וטורפים בכמה תנועות קצרות.
  5. מוסיפים את תערובת היבשים לתערובת הרטובים ומערבבים רק עד שמתקבלת עיסה אחידה.
  6. חוצים את עגבניות השרי, קוצצים את הפיסטוקים וקוצצים דק את הפטרוזיליה ומוסיפים לעיסה, מערבבים ויוצקים לתבנית.
  7. מגרדים בפומפייה את גבינת הפרמזן ומפזרים אותה מלמעלה.
  8. אופים במשך 45-40 דקות,  עד שהלחם מזהיב ומתייצב במרכזו. מוציאים מהתנור ומצננים בתבנית 15 דקות בטמפרטורת החדר. מגישים.

 

הערות

  • רצוי להשתמש ביוגורט שמן, לא פחות מ- 3% שומן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לחם ללא לישה עם עגבניות ופיסטוקים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות