לחם גבינות לאירוח חלבי
כבר לא צריך לקנות - עכשיו אפשר להכין לגמרי לבד בבית לחם גבינות רך ונימוח במילוי תערובת גבינות איכותיות, שמכינים על בסיס בצק מקדים ומגישים עם ריבה
כבר לא צריך לקנות - עכשיו אפשר להכין לגמרי לבד בבית לחם גבינות רך ונימוח במילוי תערובת גבינות איכותיות, שמכינים על בסיס בצק מקדים ומגישים עם ריבה
- יונית צוקרמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 2447.1 קק״ל 7341.4 קק״לפחמימות 406.1 גרם 1218.4 גרםשומן 58.8 גרם 176.3 גרםנתרן 2587.4 מ״ג 7762.1 מ״גחלבון 71.7 גרם 215.0 גרםסיבים תזונתיים 4.9 גרם 14.8 גרםשומן רווי 24.1 גרם 72.4 גרםכולסטרול 211.3 מ״ג 633.8 מ״גסידן 926.9 מ״ג 2780.8 מ״גברזל 2.7 מ״ג 8.1 מ״גאשלגן 424.2 מ״ג 1272.7 מ״גאבץ 5.7 מ״ג 17.0 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 45 דק׳כולל 9 שעות
-
פחמימות406 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 2447.1 קק״ל 7341.4 קק״לפחמימות 406.1 גרם 1218.4 גרםשומן 58.8 גרם 176.3 גרםנתרן 2587.4 מ״ג 7762.1 מ״גחלבון 71.7 גרם 215.0 גרםסיבים תזונתיים 4.9 גרם 14.8 גרםשומן רווי 24.1 גרם 72.4 גרםכולסטרול 211.3 מ״ג 633.8 מ״גסידן 926.9 מ״ג 2780.8 מ״גברזל 2.7 מ״ג 8.1 מ״גאשלגן 424.2 מ״ג 1272.7 מ״גאבץ 5.7 מ״ג 17.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 45 דק׳ | זמן כולל 9 שעות | קלוריות 2447 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
פוליש
-
200גרם או 1 1/2 כוסות קמח לבן
-
200 מ"ל מים
-
1 כפית שמרים יבשים
מילוי
-
120 גרם גבינת קשקבל
-
120 גרם גבינת גאודה עיזים
-
120 גרם גבינת צ’דר לבן
הברשה
-
1 ביצה M
הגשה
-
1 צנצנת ריבת תות
אופן הכנה
- ערב קודם או בבוקר מכינים את הפוליש (אחרי 8 שעות אפשר לעבוד איתו): מערבבים את כל הרכיבים, עוטפים בניילון נצמד ושמים במקרר. שעה לפני הכנת הבצק מוציאים ומניחים על השיש.
- מחממים את התנור ל-180 מעלות.
- מגרדים את הגבינות ומערבבים ביחד בקערה (או חותכים לקוביות קטנות). טורפים את הביצה.
- מכינים את הבצק: בקערת מיקסר עם וו לישה שמים את כל הרכיבים, למעט המלח, ומתחילים ללוש. מוסיפים את הפוליש וממשיכים לערבל עד שהכל מתאחד. מוסיפים את המלח ומערבבים עוד כמה שניות עד שהוא נטמע בבצק.
מכסים במגבת ומתפיחים כשעה. - מחלקים את הבצק ל-3 חלקים ומרדדים כל חלק למלבן. מניחים בתוך המלבן 1/3 מכמות הגבינות וסוגרים ליצירת כיכר לחם.
- מברישים את הכיכרות בביצה ואופים כ-30 דקות עד להזהבה. מגישים עם הריבה.
אופן הכנה
- ערב קודם או בבוקר מכינים את הפוליש (אחרי 8 שעות אפשר לעבוד איתו): מערבבים את כל הרכיבים, עוטפים בניילון נצמד ושמים במקרר. שעה לפני הכנת הבצק מוציאים ומניחים על השיש.
- מחממים את התנור ל-180 מעלות.
- מגרדים את הגבינות ומערבבים ביחד בקערה (או חותכים לקוביות קטנות). טורפים את הביצה.
- מכינים את הבצק: בקערת מיקסר עם וו לישה שמים את כל הרכיבים, למעט המלח, ומתחילים ללוש. מוסיפים את הפוליש וממשיכים לערבל עד שהכל מתאחד. מוסיפים את המלח ומערבבים עוד כמה שניות עד שהוא נטמע בבצק.
מכסים במגבת ומתפיחים כשעה. - מחלקים את הבצק ל-3 חלקים ומרדדים כל חלק למלבן. מניחים בתוך המלבן 1/3 מכמות הגבינות וסוגרים ליצירת כיכר לחם.
- מברישים את הכיכרות בביצה ואופים כ-30 דקות עד להזהבה. מגישים עם הריבה.
הערות
- אופציה נוספת להכנת הלחם: מערבלים את כל הגבינות ביחד עם הבצק. במקרה הזה חשוב להוסיף את הגבינות לאחר שהבצק התגבש בקערת המיקסר ולא מיד בהתחלה
הערות
- אופציה נוספת להכנת הלחם: מערבלים את כל הגבינות ביחד עם הבצק. במקרה הזה חשוב להוסיף את הגבינות לאחר שהבצק התגבש בקערת המיקסר ולא מיד בהתחלה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן