לחוח עם ממרח שוקולד טחינה ודובדבנים
איך מכינים ארוחת בוקר מתוקה או נשנוש כיפי בין הארוחות ב-15 דקות? אהרוני מפנק במתכון של לחוח עם ממרח שוקולד טחינה ודובדבנים מסוכרים בסירופ
איך מכינים ארוחת בוקר מתוקה או נשנוש כיפי בין הארוחות ב-15 דקות? אהרוני מפנק במתכון של לחוח עם ממרח שוקולד טחינה ודובדבנים מסוכרים בסירופ
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 52.5 קק״ל 315.0 קק״לפחמימות 11.7 גרם 70.0 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גחלבון 0.8 גרם 5.0 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 10.5 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 11.0 מ״ג 66.2 מ״גברזל 0.3 מ״ג 2.0 מ״גאשלגן 185.0 מ״ג 1110.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
פחמימות12 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 52.5 קק״ל 315.0 קק״לפחמימות 11.7 גרם 70.0 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גחלבון 0.8 גרם 5.0 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 10.5 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 11.0 מ״ג 66.2 מ״גברזל 0.3 מ״ג 2.0 מ״גאשלגן 185.0 מ״ג 1110.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 53 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
6 לחוח בינוניים
-
1 צנצנת ממרח טחינה שוקולד
-
500 גרם דובדבנים טריים
-
1/4 כוס מים
-
1 כפית גרידת תפוז
אופן הכנה
- מגלענים את הדובדבנים.
- שמים במחבת את הסוכר, המים, גרידת התפוז ותמצית הווניל ומחממים עד לרתיחה. ממשיכים לבשל עד שנוצר קרמל בהיר.
- מוסיפים את הדובדבנים ומבשלים 3 דקות. מסירים מהאש ומצננים.
- מורחים את הלחוח בממרח שוקולד טחינה, מקשטים בדובדבנים בסירופ ומגישים.
אופן הכנה
- מגלענים את הדובדבנים.
- שמים במחבת את הסוכר, המים, גרידת התפוז ותמצית הווניל ומחממים עד לרתיחה. ממשיכים לבשל עד שנוצר קרמל בהיר.
- מוסיפים את הדובדבנים ומבשלים 3 דקות. מסירים מהאש ומצננים.
- מורחים את הלחוח בממרח שוקולד טחינה, מקשטים בדובדבנים בסירופ ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן