לחוח עם ממרח שוקולד טחינה ודובדבנים

איך מכינים ארוחת בוקר מתוקה או נשנוש כיפי בין הארוחות ב-15 דקות? אהרוני מפנק במתכון של לחוח עם ממרח שוקולד טחינה ודובדבנים מסוכרים בסירופ
איך מכינים ארוחת בוקר מתוקה או נשנוש כיפי בין הארוחות ב-15 דקות? אהרוני מפנק במתכון של לחוח עם ממרח שוקולד טחינה ודובדבנים מסוכרים בסירופ
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • פחמימות
    12 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 52.5 קק״ל 315.0 קק״ל
    פחמימות 11.7 גרם 70.0 גרם
    שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
    נתרן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    חלבון 0.8 גרם 5.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 10.5 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 11.0 מ״ג 66.2 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 2.0 מ״ג
    אשלגן 185.0 מ״ג 1110.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • פחמימות
    12 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 52.5 קק״ל 315.0 קק״ל
    פחמימות 11.7 גרם 70.0 גרם
    שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
    נתרן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    חלבון 0.8 גרם 5.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 10.5 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 11.0 מ״ג 66.2 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 2.0 מ״ג
    אשלגן 185.0 מ״ג 1110.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחות
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מגלענים את הדובדבנים.
  2. שמים במחבת את הסוכר, המים, גרידת התפוז ותמצית הווניל ומחממים עד לרתיחה. ממשיכים לבשל עד שנוצר קרמל בהיר.
  3. מוסיפים את הדובדבנים ומבשלים 3 דקות. מסירים מהאש ומצננים.
  4. מורחים את הלחוח בממרח שוקולד טחינה, מקשטים בדובדבנים בסירופ ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לחוח עם ממרח שוקולד טחינה ודובדבנים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות