-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 466.0 קק״ל 466.0 קק״לפחמימות 102.8 גרם 102.8 גרםשומן 2.3 גרם 2.3 גרםנתרן 1.9 מ״ג 1.9 מ״גחלבון 8.3 גרם 8.3 גרםסיבים תזונתיים 12.9 גרם 12.9 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 48.2 מ״ג 48.2 מ״גברזל 2.4 מ״ג 2.4 מ״גאשלגן 1540.7 מ״ג 1540.7 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 1.3 מ״גסגור
-
מרכיבים3
-
הכנה 5 דק׳כולל 5 שעות ו-5 דק׳
-
פחמימות103 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 466.0 קק״ל 466.0 קק״לפחמימות 102.8 גרם 102.8 גרםשומן 2.3 גרם 2.3 גרםנתרן 1.9 מ״ג 1.9 מ״גחלבון 8.3 גרם 8.3 גרםסיבים תזונתיים 12.9 גרם 12.9 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 48.2 מ״ג 48.2 מ״גברזל 2.4 מ״ג 2.4 מ״גאשלגן 1540.7 מ״ג 1540.7 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 1.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 3 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 5 שעות ו-5 דק׳ | קלוריות 466 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-90 מעלות במצב טורבו ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- קולפים את הנקטרינה ומחלצים את הגלעין. מרסקים במעבד מזון את בשר הנקטרינה עם דבש ומיץ לימון עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
- יוצקים את תערובת הנקטרינה לתבנית ומשטחים לשכבה דקה ואחידה.
- מייבשים בתנור החם 8-6 שעות. הלדר צריך להיות מבריק וגמיש, אבל לא דביק. מוציאים ומצננים היטב.
- חותכים את הקצוות המיובשים, מפרידים מנייר האפייה, מגלגלים בנייר אפייה חדש ועוטפים בניילון נצמד. מקפידים לשמור ארוז.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-90 מעלות במצב טורבו ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- קולפים את הנקטרינה ומחלצים את הגלעין. מרסקים במעבד מזון את בשר הנקטרינה עם דבש ומיץ לימון עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
- יוצקים את תערובת הנקטרינה לתבנית ומשטחים לשכבה דקה ואחידה.
- מייבשים בתנור החם 8-6 שעות. הלדר צריך להיות מבריק וגמיש, אבל לא דביק. מוציאים ומצננים היטב.
- חותכים את הקצוות המיובשים, מפרידים מנייר האפייה, מגלגלים בנייר אפייה חדש ועוטפים בניילון נצמד. מקפידים לשמור ארוז.
הערות
- מידת הנקטרינה במתכון מתייחסת לכמות ללא קליפה וללא גלעינים
הערות
- מידת הנקטרינה במתכון מתייחסת לכמות ללא קליפה וללא גלעינים
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן