לביבות ערוק עם תפוחי אדמה וירק

אהרוני מכין ארוחת צהריים זריזה וטעימה - לביבות ערוק עם תפוחי אדמה וירק שמכינים ב-10 דקות. מתאימות גם לחג החנוכה וגם כארוחת ערב קלילה
אהרוני מכין ארוחת צהריים זריזה וטעימה - לביבות ערוק עם תפוחי אדמה וירק שמכינים ב-10 דקות. מתאימות גם לחג החנוכה וגם כארוחת ערב קלילה
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    4 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 26.2 קק״ל 525.0 קק״ל
    פחמימות 3.5 גרם 69.3 גרם
    שומן 1.4 גרם 28.0 גרם
    נתרן 120.1 מ״ג 2402.9 מ״ג
    חלבון 1.5 גרם 29.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 9.0 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 3.6 גרם
    כולסטרול 25.4 מ״ג 507.6 מ״ג
    סידן 19.5 מ״ג 389.4 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 12.1 מ״ג
    אשלגן 61.0 מ״ג 1220.0 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 3.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    4 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 26.2 קק״ל 525.0 קק״ל
    פחמימות 3.5 גרם 69.3 גרם
    שומן 1.4 גרם 28.0 גרם
    נתרן 120.1 מ״ג 2402.9 מ״ג
    חלבון 1.5 גרם 29.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 9.0 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 3.6 גרם
    כולסטרול 25.4 מ״ג 507.6 מ״ג
    סידן 19.5 מ״ג 389.4 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 12.1 מ״ג
    אשלגן 61.0 מ״ג 1220.0 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 3.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
לביבות מלוחות
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

טיגון

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות. עוטפים את תפוחי האדמה בנייר כסף ואופים בתנור החם כ-30 דקות. מסירים את נייר הכסף, קולפים ומועכים לפירה.
  2. קוצצים דק את הפטרוזיליה והבצל הירוק, מוסיפים לקערה עם יתר המרכיבים ולשים לתערובת אחידה.
  3. מחממים שמן לטיגון חצי עמוק במחבת רחבה.
  4. צרים קציצות ומטגנים בשמן החם משני הצדדים. מוציאים לנייר סופג.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לביבות ערוק עם תפוחי אדמה וירק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות