לביבות ירק ותפו”א (ערוק) של ישראל אהרוני
ישראל אהרוני מכין לכבוד החנוכה לביבות תפוחי אדמה וירק קלאסיות שכל אחד יאהב. אין סיכוי שהן לא יתחסלו בשניות עוד לפני שתסיימו לטגן
ישראל אהרוני מכין לכבוד החנוכה לביבות תפוחי אדמה וירק קלאסיות שכל אחד יאהב. אין סיכוי שהן לא יתחסלו בשניות עוד לפני שתסיימו לטגן
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 299.3 קק״ל 897.8 קק״לפחמימות 24.1 גרם 72.3 גרםשומן 24.9 גרם 74.6 גרםנתרן 804.4 מ״ג 2413.3 מ״גחלבון 10.2 גרם 30.5 גרםסיבים תזונתיים 3.5 גרם 10.5 גרםשומן רווי 3.1 גרם 9.2 גרםכולסטרול 169.2 מ״ג 507.6 מ״גסידן 144.3 מ״ג 433.0 מ״גברזל 4.4 מ״ג 13.3 מ״גאשלגן 462.0 מ״ג 1386.0 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 3.1 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 45 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
פחמימות24 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 299.3 קק״ל 897.8 קק״לפחמימות 24.1 גרם 72.3 גרםשומן 24.9 גרם 74.6 גרםנתרן 804.4 מ״ג 2413.3 מ״גחלבון 10.2 גרם 30.5 גרםסיבים תזונתיים 3.5 גרם 10.5 גרםשומן רווי 3.1 גרם 9.2 גרםכולסטרול 169.2 מ״ג 507.6 מ״גסידן 144.3 מ״ג 433.0 מ״גברזל 4.4 מ״ג 13.3 מ״גאשלגן 462.0 מ״ג 1386.0 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 3.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 45 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 299 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 תפוחי אדמה בינוניים
-
1 צרור פטרוזיליה
-
5 בצל ירוק בינוניים
-
4 כפות קמח לבן
-
1 כפית אבקת אפייה
-
2 ביצים L
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
4 כפות שמן זית
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות. עוטפים את תפוחי האדמה בנייר כסף ואופים אותם בתנור החם כ-45 דקות, עד שהם רכים.
- מקלפים בזהירות את תפוחי האדמה, מעבירים לקערה ומועכים לפירה.
- קוצצים דק את הבצל ירוק והפטרוזיליה ומוסיפים לקערה. מוסיפים גם את שאר החומרים ומערבבים.
- יוצרים מהתערובת לביבות.
- מחממים במחבת מעט שמן זית ומטגנים את הלביבות משני הצדדים עד שהן שחומות. מעבירים אל נייר סופג ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות. עוטפים את תפוחי האדמה בנייר כסף ואופים אותם בתנור החם כ-45 דקות, עד שהם רכים.
- מקלפים בזהירות את תפוחי האדמה, מעבירים לקערה ומועכים לפירה.
- קוצצים דק את הבצל ירוק והפטרוזיליה ומוסיפים לקערה. מוסיפים גם את שאר החומרים ומערבבים.
- יוצרים מהתערובת לביבות.
- מחממים במחבת מעט שמן זית ומטגנים את הלביבות משני הצדדים עד שהן שחומות. מעבירים אל נייר סופג ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן