לביבות ירק ותפו”א (ערוק) של ישראל אהרוני

ישראל אהרוני מכין לכבוד החנוכה לביבות תפוחי אדמה וירק קלאסיות שכל אחד יאהב. אין סיכוי שהן לא יתחסלו בשניות עוד לפני שתסיימו לטגן
ישראל אהרוני מכין לכבוד החנוכה לביבות תפוחי אדמה וירק קלאסיות שכל אחד יאהב. אין סיכוי שהן לא יתחסלו בשניות עוד לפני שתסיימו לטגן
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • פחמימות
    24 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 299.3 קק״ל 897.8 קק״ל
    פחמימות 24.1 גרם 72.3 גרם
    שומן 24.9 גרם 74.6 גרם
    נתרן 804.4 מ״ג 2413.3 מ״ג
    חלבון 10.2 גרם 30.5 גרם
    סיבים תזונתיים 3.5 גרם 10.5 גרם
    שומן רווי 3.1 גרם 9.2 גרם
    כולסטרול 169.2 מ״ג 507.6 מ״ג
    סידן 144.3 מ״ג 433.0 מ״ג
    ברזל 4.4 מ״ג 13.3 מ״ג
    אשלגן 462.0 מ״ג 1386.0 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 3.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • פחמימות
    24 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 299.3 קק״ל 897.8 קק״ל
    פחמימות 24.1 גרם 72.3 גרם
    שומן 24.9 גרם 74.6 גרם
    נתרן 804.4 מ״ג 2413.3 מ״ג
    חלבון 10.2 גרם 30.5 גרם
    סיבים תזונתיים 3.5 גרם 10.5 גרם
    שומן רווי 3.1 גרם 9.2 גרם
    כולסטרול 169.2 מ״ג 507.6 מ״ג
    סידן 144.3 מ״ג 433.0 מ״ג
    ברזל 4.4 מ״ג 13.3 מ״ג
    אשלגן 462.0 מ״ג 1386.0 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 3.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מנות ראשונות
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. עוטפים את תפוחי האדמה בנייר כסף ואופים אותם בתנור החם כ-45 דקות, עד שהם רכים.
  2. מקלפים בזהירות את תפוחי האדמה, מעבירים לקערה ומועכים לפירה.
  3. קוצצים דק את הבצל ירוק והפטרוזיליה ומוסיפים לקערה. מוסיפים גם את שאר החומרים ומערבבים.
  4. יוצרים מהתערובת לביבות.
  5. מחממים במחבת מעט שמן זית ומטגנים את הלביבות משני הצדדים עד שהן שחומות. מעבירים אל נייר סופג ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לביבות ירק ותפו”א (ערוק) של ישראל אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות