-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 136.7 קק״ל 546.9 קק״לפחמימות 7.1 גרם 28.6 גרםשומן 10.3 גרם 41.1 גרםנתרן 425.3 מ״ג 1701.2 מ״גחלבון 3.4 גרם 13.6 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 7.3 גרםשומן רווי 1.5 גרם 5.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 27.5 מ״ג 110.0 מ״גברזל 0.5 מ״ג 2.0 מ״גאשלגן 219.1 מ״ג 876.3 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.9 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
פחמימות7 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 136.7 קק״ל 546.9 קק״לפחמימות 7.1 גרם 28.6 גרםשומן 10.3 גרם 41.1 גרםנתרן 425.3 מ״ג 1701.2 מ״גחלבון 3.4 גרם 13.6 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 7.3 גרםשומן רווי 1.5 גרם 5.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 27.5 מ״ג 110.0 מ״גברזל 0.5 מ״ג 2.0 מ״גאשלגן 219.1 מ״ג 876.3 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 137 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- שוטפים את הכרובית והברוקולי ומפרידים לפרחים. כותשים את השום. מגרדים את קליפת הלימון וסוחטים את המיץ.
- יוצקים מים בסיר גדול ומביאים לרתיחה. מכניסים את הכרובית והברוקולי ומבשלים ללא מכסה כ-5 דקות, עד שהם מתרככים מעט.
- מסננים ושוטפים במים קרים לעצירת הבישול.
- מחממים את השמן במחבת גדולה ועמוקה. מוסיפים את השום ומטגנים קלות.
- מוסיפים את הכרובית והברוקולי ומטגנים תוך כדי ערבוב כ-3 דקות.
- מוסיפים את מיץ הלימון וגרידת הלימון, ממליחים ומפלפלים, מערבבים ומקפיצים עוד כדקה נוספת.
אופן הכנה
- שוטפים את הכרובית והברוקולי ומפרידים לפרחים. כותשים את השום. מגרדים את קליפת הלימון וסוחטים את המיץ.
- יוצקים מים בסיר גדול ומביאים לרתיחה. מכניסים את הכרובית והברוקולי ומבשלים ללא מכסה כ-5 דקות, עד שהם מתרככים מעט.
- מסננים ושוטפים במים קרים לעצירת הבישול.
- מחממים את השמן במחבת גדולה ועמוקה. מוסיפים את השום ומטגנים קלות.
- מוסיפים את הכרובית והברוקולי ומטגנים תוך כדי ערבוב כ-3 דקות.
- מוסיפים את מיץ הלימון וגרידת הלימון, ממליחים ומפלפלים, מערבבים ומקפיצים עוד כדקה נוספת.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן