-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 427.3 קק״ל 1709.0 קק״לפחמימות 5.4 גרם 21.7 גרםשומן 36.2 גרם 144.8 גרםנתרן 72.0 מ״ג 287.9 מ״גחלבון 16.8 גרם 67.2 גרםסיבים תזונתיים 4.2 גרם 16.7 גרםשומן רווי 6.1 גרם 24.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 15.8 מ״ג 63.0 מ״גברזל 0.2 מ״ג 1.0 מ״גאשלגן 183.6 מ״ג 734.3 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.7 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל 50 דק׳
-
פחמימות5 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 427.3 קק״ל 1709.0 קק״לפחמימות 5.4 גרם 21.7 גרםשומן 36.2 גרם 144.8 גרםנתרן 72.0 מ״ג 287.9 מ״גחלבון 16.8 גרם 67.2 גרםסיבים תזונתיים 4.2 גרם 16.7 גרםשומן רווי 6.1 גרם 24.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 15.8 מ״ג 63.0 מ״גברזל 0.2 מ״ג 1.0 מ״גאשלגן 183.6 מ״ג 734.3 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 427 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 כרובית בינונית
רוטב
-
1 כוס טחינה גולמית משומשום מלא
-
2 כוסות מים
-
1 כפית רוטב סויה
-
4 כפות מיץ לימון
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- מפרידים את פרחי הכרובית מהגזע.
- משמנים תבנית באמצעות תרסיס שמן קנולה ומניחים בה את פרחי הכרובית.
- מערבבים את כל חומרי הרוטב עד שמתקבלת תערובת אחידה ויוצקים על הכרובית.
- אופים בתנור החם כ-40 דקות.
צילום: אפיק גבאי
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- מפרידים את פרחי הכרובית מהגזע.
- משמנים תבנית באמצעות תרסיס שמן קנולה ומניחים בה את פרחי הכרובית.
- מערבבים את כל חומרי הרוטב עד שמתקבלת תערובת אחידה ויוצקים על הכרובית.
- אופים בתנור החם כ-40 דקות.
צילום: אפיק גבאי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן