כדורי פירה מטוגנים שילדים אוהבים
את המנה הזו הילדים שלכם לא יפסיקו לאכול - כדורי פירה מטוגנים מצופים בפירורי לחם, קראנצ'יים מבחוץ ורכים מבפנים, שכיף לנשנש עם קטשופ ומיונז
את המנה הזו הילדים שלכם לא יפסיקו לאכול - כדורי פירה מטוגנים מצופים בפירורי לחם, קראנצ'יים מבחוץ ורכים מבפנים, שכיף לנשנש עם קטשופ ומיונז
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 473.5 קק״ל 4735.5 קק״לפחמימות 3.6 גרם 36.0 גרםשומן 51.8 גרם 517.9 גרםנתרן 331.9 מ״ג 3319.3 מ״גחלבון 1.3 גרם 13.5 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.8 גרםשומן רווי 4.4 גרם 44.2 גרםכולסטרול 24.3 מ״ג 243.1 מ״גסידן 3.8 מ״ג 37.5 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.9 מ״גאשלגן 16.2 מ״ג 162.0 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.8 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 25 דק׳כולל 40 דק׳
-
פחמימות4 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 473.5 קק״ל 4735.5 קק״לפחמימות 3.6 גרם 36.0 גרםשומן 51.8 גרם 517.9 גרםנתרן 331.9 מ״ג 3319.3 מ״גחלבון 1.3 גרם 13.5 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.8 גרםשומן רווי 4.4 גרם 44.2 גרםכולסטרול 24.3 מ״ג 243.1 מ״גסידן 3.8 מ״ג 37.5 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.9 מ״גאשלגן 16.2 מ״ג 162.0 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 474 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
כדורים
-
3 תפוחי אדמה בינוניים
-
1 חלבון L
-
1 חלמון L
-
30גרם או 3 כפות קמח לבן
-
15 גרם חמאה רכה
-
1 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
500 מ"ל שמן קנולה
אופן הכנה
- שמים את החלבון בקערית ומקציפים בעזרת מזלג. מכינים צלחת או קערה עם פירורי הלחם.
- מבשלים את תפוחי האדמה במים מומלחים עד שהם רכים. מועכים לפירה ללא גושים. מוסיפים את החלמון והחמאה ומערבבים.
- מוסיפים את הקמח והמלח ומערבבים שוב. אם רוצים, מוסיפים פלפל שחור ועשבי תיבול יבשים.
- מחממים את השמן במחבת עמוקה.
- בעזרת הידיים מכדררים כדורי פירה, טובלים אותם בחלבון ואחרי זה בפירורי הלחם ומטגנים בשמן החם עד להזהבה. מוציאים בעזרת כף מחוררת על צלחת מרופדת בנייר סופג.
- מגישים עם קטשופ או כל רוטב אחר, למשל פסטו, טחינה, אלף האיים וכו’.
אופן הכנה
- שמים את החלבון בקערית ומקציפים בעזרת מזלג. מכינים צלחת או קערה עם פירורי הלחם.
- מבשלים את תפוחי האדמה במים מומלחים עד שהם רכים. מועכים לפירה ללא גושים. מוסיפים את החלמון והחמאה ומערבבים.
- מוסיפים את הקמח והמלח ומערבבים שוב. אם רוצים, מוסיפים פלפל שחור ועשבי תיבול יבשים.
- מחממים את השמן במחבת עמוקה.
- בעזרת הידיים מכדררים כדורי פירה, טובלים אותם בחלבון ואחרי זה בפירורי הלחם ומטגנים בשמן החם עד להזהבה. מוציאים בעזרת כף מחוררת על צלחת מרופדת בנייר סופג.
- מגישים עם קטשופ או כל רוטב אחר, למשל פסטו, טחינה, אלף האיים וכו’.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן