כדורי בשר אסיאתיים ברוטב מתקתק

איילת הירשמן מכינה כדורי בשר אסיאתיים, קטנים ועסיסיים, ברוטב מתקתק שממש קל להכין. מומלץ להגיש לצד אורז או נודלס
איילת הירשמן מכינה כדורי בשר אסיאתיים, קטנים ועסיסיים, ברוטב מתקתק שממש קל להכין. מומלץ להגיש לצד אורז או נודלס
  • איילת הירשמן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    6 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 98.1 קק״ל 3925.4 קק״ל
    פחמימות 6.0 גרם 240.6 גרם
    שומן 5.3 גרם 210.1 גרם
    נתרן 322.6 מ״ג 12904.6 מ״ג
    חלבון 7.0 גרם 278.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 10.6 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 74.2 גרם
    כולסטרול 34.2 מ״ג 1367.6 מ״ג
    סידן 9.9 מ״ג 397.9 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 27.6 מ״ג
    אשלגן 102.5 מ״ג 4100.0 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 52.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    6 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 98.1 קק״ל 3925.4 קק״ל
    פחמימות 6.0 גרם 240.6 גרם
    שומן 5.3 גרם 210.1 גרם
    נתרן 322.6 מ״ג 12904.6 מ״ג
    חלבון 7.0 גרם 278.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 10.6 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 74.2 גרם
    כולסטרול 34.2 מ״ג 1367.6 מ״ג
    סידן 9.9 מ״ג 397.9 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 27.6 מ״ג
    אשלגן 102.5 מ״ג 4100.0 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 52.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
איילת הירשמן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את הקציצות: שמים בקערה את הבשר הטחון, מלח, פלפל, הביצה ופירורי הלחם.
  2. קוצצים את הלמון גראס ושמים בקערת מעבד המזון. מוסיפים את השום, הכוסברה, הבצל הירוק, השמן, מיץ הלימון, מלח ופלפל ומעבדים למחית גסה.
  3. מוסיפים את המחית לקערת הבקר הטחון ולשים בידיים עד שמתקבלת עיסה אחידה.
  4. יוצרים מהעיסה כדורים בגודל עגבניות שרי.
  5. מכינים את הרוטב: מכינים מחבת גדולה, שתוכל להכיל בנוחות את כל כדורי הבשר.
  6. יוצקים לתוך המחבת את מיץ הלימון, מוסיפים את הסוכר ומערבבים על להבה בינונית-גבוהה עד שהוא נמס.
  7. מוסיפים את הרוטב צ’ילי, הסויה והמים ומביאים לרתיחה.
  8. מסדרים את כדורי הבשר ברוטב, בשכבה אחת. הרוטב אמור להגיע עד ל-3/4 מגובהם. אם אין מספיק רוטב במחבת, מוסיפים עוד רוטב צ’ילי מתוק ומדללים במעט מים.
  9. מביאים לרתיחה חוזרת - עדיין לא נוגעים בכדורים בשלב הזה, מפני שהם עדיין לא יציבים ועלולים להתפרק. מנמיכים את הלהבה לבינונית ומבשלים 5 דקות. הופכים בזהירות את הכדורים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד 20 דקות, עד שהכדורים מבושלים וספוגים לגמרי ברוטב, והוא מצומצם וסמיך.
  10. מומלץ להגיש עם אורז או אטריות נודלס.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כדורי בשר אסיאתיים ברוטב מתקתק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות