ירקות ירוקים מוקפצים בשמן זית ושום

ירקות ירוקים מוקפצים הם תוספת מושלמת לכל מנה או ארוחה בריאה, טעימה וטבעונית בפני עצמה. שי-לי ליפא מלמדת איך אוכלים בריא
ירקות ירוקים מוקפצים הם תוספת מושלמת לכל מנה או ארוחה בריאה, טעימה וטבעונית בפני עצמה. שי-לי ליפא מלמדת איך אוכלים בריא
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    19 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 183.4 קק״ל 733.6 קק״ל
    פחמימות 19.4 גרם 77.6 גרם
    שומן 5.4 גרם 21.8 גרם
    נתרן 1479.0 מ״ג 5915.8 מ״ג
    חלבון 8.4 גרם 33.8 גרם
    סיבים תזונתיים 8.4 גרם 33.5 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 3.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 83.3 מ״ג 333.3 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 8.5 מ״ג
    אשלגן 430.7 מ״ג 1722.9 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 4.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    19 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 183.4 קק״ל 733.6 קק״ל
    פחמימות 19.4 גרם 77.6 גרם
    שומן 5.4 גרם 21.8 גרם
    נתרן 1479.0 מ״ג 5915.8 מ״ג
    חלבון 8.4 גרם 33.8 גרם
    סיבים תזונתיים 8.4 גרם 33.5 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 3.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 83.3 מ״ג 333.3 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 8.5 מ״ג
    אשלגן 430.7 מ״ג 1722.9 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 4.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מורידים את העוקץ בקצוות השעועית. מפרידים את הברוקולי לפרחים גדולים. קוצצים דק את השום.
  2. מרתיחים שפע מי מלח בסיר גדול. מוסיפים את הירקות ומבשלים 3-2 דקות עד שהם מתחילים להתרכך. מסננים היטב.
  3. מחממים ווק או מחבת גדולה על להבה בינונית. מוסיפים את שמן הזית והשום ומאדים כדקה תוך כדי בחישה, עד שהשום מתחיל להתרכך (נזהרים לא להזהיב).
  4. מוסיפים את הירקות החלוטים, הסויה, הסילאן והתימין ומערבבים. מקפיצים כ-2 דקות למיזוג הטעמים. טועמים, מתקנים את התיבול ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ירקות ירוקים מוקפצים בשמן זית ושום

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות