טורטליני במילוי ארטישוק ברוטב חמאה ומרווה

תמיד חלמתם להכין פסטה בבית ולא ידעתם איך? ישראל אהרוני מראה כמה זה קל ומכין טורטליני במילוי ארטישוק ברוטב קטיפתי של חמאה ומרווה
תמיד חלמתם להכין פסטה בבית ולא ידעתם איך? ישראל אהרוני מראה כמה זה קל ומכין טורטליני במילוי ארטישוק ברוטב קטיפתי של חמאה ומרווה
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    97 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 848.8 קק״ל 3395.1 קק״ל
    פחמימות 96.7 גרם 386.9 גרם
    שומן 37.6 גרם 150.4 גרם
    נתרן 1078.7 מ״ג 4314.7 מ״ג
    חלבון 31.4 גרם 125.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 4.6 גרם
    שומן רווי 19.5 גרם 78.1 גרם
    כולסטרול 386.8 מ״ג 1547.0 מ״ג
    סידן 304.9 מ״ג 1219.7 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 9.1 מ״ג
    אשלגן 169.8 מ״ג 679.0 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 5.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    97 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 848.8 קק״ל 3395.1 קק״ל
    פחמימות 96.7 גרם 386.9 גרם
    שומן 37.6 גרם 150.4 גרם
    נתרן 1078.7 מ״ג 4314.7 מ״ג
    חלבון 31.4 גרם 125.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 4.6 גרם
    שומן רווי 19.5 גרם 78.1 גרם
    כולסטרול 386.8 מ״ג 1547.0 מ״ג
    סידן 304.9 מ״ג 1219.7 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 9.1 מ״ג
    אשלגן 169.8 מ״ג 679.0 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 5.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פסטה
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק פסטה

רוטב

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. שמים את כל חומרי הבצק במעבד מזון ומעבדים לבצק חלק וקשה. עוטפים בניילון נצמד ומקררים במקרר 30 דקות.
  2. בינתיים, קוצצים במעבד מזון את כל חומרי המילוי.
  3. מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים במכונת פסטה לעלה דק. קורצים עיגולים בקוטר 3 ס”מ, מניחים בכל עיגול כפית מהמילוי, מרטיבים מעט את השוליים בעזרת מברשת ומקפלים - תחילה לחצי עיגול ולאחר מכן מצמידים את שני הקצוות.
  4. מרתיחים מים מומלחים בסיר גדול ומבשלים את הטורטליני עד שהם צפים.
  5. בינתיים, מכינים רוטב: ממיסים במחבת גדולה את החמאה ומוסיפים את עלי המרווה. מוציאים את הטורטליני ממי הבישול עם כף מחוררת ומעבירים לרוטב. מערבבים ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טורטליני במילוי ארטישוק ברוטב חמאה ומרווה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות